The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Λιλ εναντίον Μπορντό

Lille-Bordeaux-08.09

Λιγκ 1 Γαλλίας

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενοι με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,07

Έχουν παιχτεί 4 αγωνιστικές στην Λιγκ 1, και είναι ήδη δυνατό να εξαχθούν ορισμένα συμπεράσματα.

Η Μπορντό είναι μία από τις 5 ομάδες που δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας. Εντός έδρας σημειώθηκαν 2 νίκες, εκτός – 2 ισοπαλίες. Θα μπορούσαν να είναι τρείς οι νίκες, αλλά η Ανζέ εντός έδρας της στο 88ο λεπτό ισοφάρισε (2:2). Μια άλλη ισοπαλία ήταν με τη Λυών, όπου η ενδεκάδα από Ζιρό έκανε την επιστροφή με σκορ 3:1. Σε γενικές γραμμές, είναι η ίδια ισχυρή ομάδα από την περασμένη σεζόν, η οποία κατέκτησε την 6η θέση και έχασε συνολικά 9 αγώνες από 38. Και αν εξαιρέσουμε παιχνίδια με την κορυφή-3, τότε μόνο 4 ήττες σε 32 αγώνες.

Η Λιλ στο τέλος της περασμένης σεζόν τερμάτισε 11η. Έχοντας κερδίσει 13 νίκες σε 38 αγώνες. Αλλά αυτές οι νίκες ήταν σε μεγάλο βαθμό πάνω από τις ομάδες από τη 15η θέση και κάτω (9 από 13). Σχεδόν τα μισά από τα παιχνίδια χάθηκαν 18. Το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν δεν έχει πετύχει ήδη. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα των αγώνων ήταν ευνοϊκό. Στην πρώτη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει όχι την ισχυρότερη Νάντη 3:0. Στη συνέχεια έχασε από το νέο της σεζόν Στρασβούργο 3:0 και Καέν 0:2, η οποία αγωνίστηκε πέρυσι για την επιβίωση, και σώθηκαν στον αγώνα με την Ανζέ 1:1.

Ένα θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η Μπορντό σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, σε αντίθεση με τους αντιπάλους της. Έμεινε μόνο να φτιάξει το παιχνίδι στην άμυνα και όλα θα πάνε καλά. Η Λιλ δεν τα καταφέρνει ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Δεν ξέρω που βασίζονταν τα πρακτορεία στοιχημάτων, βγάζοντας τις αποδόσεις για αυτό το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι δύσκολα μπορούν να ονομαστούν φαβορί. Εγώ θα προτιμούσα να δώσω το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Την περασμένη σεζόν έχουν καταφέρει να κερδίσουν 3 βαθμούς σε αυτό το γήπεδο. Γιατί να μην το δοκιμάσουν ξανά; Πρόβλεψη για τον αγώνα: φιλοξενούμενοι με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,07.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *