The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

CHORZOW, POLAND - MARCH 29: Robert Lewandowski from Poland celebrates with team mates after scoring  during the 2022 FIFA World Cup Qualifier knockout round play-off match between Poland and Sweden at  Silesian Stadium on March 29, 2022 in Chorzow. (Photo by Adam Nurkiewicz/Getty Images)

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Stadium 974 – Ras Abu Aboud

Στις 30 Νοεμβρίου θα παιχτούν αγώνες στον όμιλος Γ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Πολωνία – Αργεντινή.
Δυσκολεύονται οι Πολωνοί
Αν και η εθνική Πολωνίας είναι ο ηγέτης της τετράδας της, η πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη, αλλά για αυτό αρκεί να μην ηττηθεί από τους Αργεντινούς. Αν και η ομάδα πέτυχε 4 βαθμούς, η ποιότητα του παιχνιδιού δεν ήταν εντυπωσιακή. Στο παιχνίδι με το Μεξικό, δεν υπήρχε τίποτα άλλο από πέναλτι, ο αντίπαλος φαινόταν προτιμότερος, η ισοπαλία ήταν φυσικό αποτέλεσμα – 0:0. Κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τις ευκαιρίες τους κόντρα στη Σαουδική Αραβία – 2:0, τελικά ο Λεβαντόφσκι σκόραρε, αλλά ακόμη και εδώ οι Πολωνοί επέτρεψαν πολλά στον αντίπαλο, έτσι ο Szczesny έκανε πέναλτι. Μόνο με το καλύτερο τους ποδόσφαιρο θα υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσουν βαθμούς σε αυτή τη συνάντηση.
Οι Αργεντινοί δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες
Ένα από τα φαβορί του τρέχοντος Μουντιάλ φαίνεται πιο επικίνδυνο στα χαρτιά παρά στο γήπεδο. Στον πρώτο αγώνα έχασαν από τη Σαουδική Αραβία λόγω της δικής τους αυτοπεποίθησης – 1:2. Τίποτα δεν λειτούργησε απέναντι στο Μεξικό στο δεύτερο παιχνίδι, βοήθησαν οι ατομικές δεξιότητες των παικτών, πρώτα ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 64ο λεπτό και στη συνέχεια ο Φερνάντεθ έβαλε θεαματικό τέλος στο ματς – 2:0. Τώρα η ομάδα είναι δεύτερη στον όμιλο, μπροστά από τη Σαουδική Αραβία σε πρόσθετους δείκτες. Η ισοπαλία θα είναι επικίνδυνη στον τελευταίο γύρο, γιατί μπορείς να μείνεις εκτός πλέι οφ.
Προσωπικές συναντήσεις
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές, το 1974 κέρδισαν οι Πολωνοί 3:2 και το 1978 η Αργεντινή 2:0. Σε φιλικό αγώνα το 2011 η νίκη πήγε στην Πολωνία 2:1.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες δεν προκάλεσαν ιδιαίτερη συμπάθεια με το παιχνίδι τους στα πρώτα ματς, υπάρχουν καλές ενδεκάδες, αλλά τίποτα παραπάνω. Η Αργεντινή είναι το φαβορί, κάτι που είναι αναμενόμενο, αλλά το μοτίβο του αγώνα δεν είναι τόσο δύσκολο να προβλεφθεί. Οι Πολωνοί θα προσπαθήσουν να παίξουν με το νούμερο δύο, περισσότερο για να εμποδίσουν τον αντίπαλο να δημιουργήσει τις επιθέσεις του. Ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε στην επιτυχία των Αργεντινών, την οποία πρέπει να πετύχουν μέσω της ατομικής δεξιοτεχνίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αργεντινής με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *