The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Περού εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Peru-Brazil-22.06

Κόπα Αμέρικα – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα Κορίνθιανς

Σαββάτου, 22 Ιονίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Σάο Πάολο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής 2019 μεταξύ εθνικών του Περού και της Βραζιλίας. Οι Βραζιλιάνοι είναι σαφώς πιο ισχυροί, αλλά τώρα οι Περουβιανοί μπορεί να εκπλήξουν, οπότε ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Περού – Βραζιλία.

Καλό παιχνίδι, αξιοπρεπές αποτέλεσμα

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα του Περού είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου Α, αλλά κινδυνεύει να χάσει αυτή τη θέση. Απλώς τώρα η ομάδα έχει 4 βαθμούς στο ενεργητικό, ενώ οι διώκτες (Βενεζουέλα) έχουν 2 βαθμούς και αγώνα εναντίον αουτσάιντερ. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι παίκτες του Ricardo Gareki κατάφεραν να παίξουν ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (0:0) και νίκησαν τη Βολιβία (3:1). Και στις δύο συναντήσεις οι Περουβιανοί φαινόταν πολύ ισχυροί σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο, η ομάδα θέλει ακόμα δουλεία στην εφαρμογή…

Πρώτο λάθος  του φαβορί

Την ίδια στιγμή η εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι η χώρα υποδοχής και θεωρείται επίσης το κύριο φαβορί για τη νίκη στο τουρνουά. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των 2 γύρων της φάσης των ομίλων οι παίκτες του Τιτέ είχαν ήδη καταφέρει να κάνουν λάθος: πρώτα υπήρξε νίκη επί της Βολιβίας (3:0), αλλά μετά ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (0:0). Αλλά ακόμα και με αυτό το αποτέλεσμα οι Βραζιλιάνοι ηγούνται ομίλου Α, και τώρα το κύριο πράγμα γι’ αυτούς είναι να μην χάσουν. Ωστόσο, Selesao παίζει πάντα για να κερδίσει, αν και χωρίς τον Νεϊμάρ η εθνική ομάδα μερικές φορές αποτυγχάνει στην τελευταία γραμμή επίθεσης…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα του Περού φαίνεται αρκετά καλή και στο γήπεδο δείχνει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Όσο για την εθνική Βραζιλίας, αυτή είναι μια πιο ισχυρή ομάδα, αλλά και αυτή έχει προφανή προβλήματα στην επίθεση. Έτσι αυτή η συνάντηση θα πρέπει να είναι περίπου ίση, και μάλλον καμία απ’ τις ομάδες δεν θα κερδίσει συντριπτικά. Θα ποντάρουμε στο αουτσάιντερ με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Περού με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *