The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Marseille-28.02

Κύπελλο Γαλλίας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη στα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν εντός έδρας της θα φιλοξένει την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι μόλις πριν από τρεις ημέρες έπαιξαν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα Γαλλίας, και τώρα θα αναμετρηθούν στο δεύτερο πιο σημαντικό τουρνουά του γαλλικού ποδοσφαίρου. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι η πρωτευουσιάνικη ομάδα, η οποία, όπως αποδείχτηκε στην προσωπική τους συνάντηση, είναι ένα κεφάλι πιο ψηλή από τη Μαρσέιγ.

Ηγέτης της Λιγκ 1 Γαλλίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε τη Μαρσέιγ την περασμένη Κυριακή με σκορ 3:0, σε εκείνο το παιχνίδι όλα αποφασίστηκαν το πρώτο μισάωρο. Μετά τη νίκη αυτή στο ενεργητικό των «κόκκινο-μπλε» υπάρχουν 71 βαθμοί, το χάντικαπ μεταξύ των Παριζιάνων και πλησιέστερου ανταγωνιστή, Μονακό, αποτελεί 14 βαθμούς. Η ομάδα του Εμέρι έχει ως στόχο να κερδίσει το εγχώριο τρεμπλ, και είναι πολύ πιθανό ότι θα το κάνει.

Δεν είναι κακή σεζόν

Η Μαρσέιγ επίσης έχει αρκετά καλή σεζόν, η ομάδα παλεύει για την τελική πρόκριση στο top-3 του γαλλικού πρωταθλήματος, μετά από 27 γύρους στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 55 βαθμοί, δύο μονάδες λιγότερο από τη δεύτερη Μονακό, αλλά πέντε από Λυών. Εκτός έδρας η ομάδα του Γκαρσία παίζει επίσης καλά: έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 14 εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, η διαφορά τερμάτων είναι 24:20. Τραβάει προσοχή το γεγονός ότι η ομάδα χάνει πολλά γκολ σαν για την κορυφαία γαλλική ομάδα.

Πρόβλεψη

Μια βδομάδα μετά τη Μαρσέιγ η ΠΣΖ θα παίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης το δεύτερο παιχνίδι, και οι Παρισίων θα πρέπει να παίξουν σ’ εκείνο το ματς 1:3, που πήραν στη Μαδρίτη. Πολύ πιθανόν ότι η ΠΣΖ θα εξασκηθεί με τη Μαρσέιγ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της ΠΣΖ είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *