The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Paris Saint-Germain-Liverpool-28.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018, 10:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Parc des Princes, Παρίσι

Σίγουρα η κύρια προσοχή των φιλάθλων του ποδοσφαίρου στην προσεχή Τετάρτη θα επικεντρωθεί στον αγώνα μεταξύ ΠΣΖ και Λίβερπουλ. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα διφορούμενο τουρνουά, έχουν τον κίνδυνο να μην περάσουν στο επόμενο στάδιο της διοργάνωσης, κάτι που είναι απαράδεκτο τόσο για τους Παριζιάνους όσο και για τη Λίβερπουλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των «κόκκινο-μπλε», ενώ η Λίβερπουλ θα ικανοποιηθεί με ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι.

Χωρίς ήττες

Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η ΠΣΖ κέρδισε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία με τη Νάπολι στο εκτός έδρας παιχνίδι και στο πλαίσιο της Λιγκ 1 κέρδισε νίκες επί: Μαρσέιγ, Λιλ, Μονακό και Τουλούζ. Μετά από το διάλλειμα οι Παριζιάνοι έπαιξαν με την Τουλούζ και επικράτησαν των «μωβ» με ελάχιστο σκορ 1:0. Στην κατάταξη του ομίλου Γ η ΠΣΖ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 5 μονάδες στο ενεργητικό.

Προς το παρόν ηγέτες

Παρά τις εκτός έδρας αποτυχίες  της Λίβερπουλ, και ιδιαίτερα ήττες από την Νάπολι 0:1 και του Κόκκινου Αστέρα 0:2, οι «κόκκινες» στην κατάταξη του ομίλου Γ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκονται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και η Νάπολι, αλλά οι Ιταλοί χάνουν από τη Λίβερπουλ σε δευτερεύοντες δείκτες, δηλαδή σε διαφορά τερμάτων. Περίεργο, αλλά η ομάδα του Κλοπ σε δύο εκτός έδρας αγώνες στη σειρά δεν σκόραρε, κάτι που δεν είναι απολύτως χαρακτηριστικό για τη Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ στην έδρα της θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο τέρμα της Λίβερπουλ, αλλά οι «κόκκινοι» σίγουρα στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα ευχαριστήσουν την πολυάριθμη στρατιά των οπαδών τους με παραγωγική ενέργεια. Σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα «γκολ-γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *