The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Uruguay-Russia-25.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα της Σαμάρα

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, 5:00 (ώρα Ελλάδας)

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Σαμάρα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουρουγουάης και της Ρωσίας. Σε αυτόν τον αγώνα οι αντίπαλοι μεταξύ τους θα αποφασίσουν ποιος θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, και ποιος θα είναι ο δεύτερος. Οι φορείς στοιχημάτων στη συνάντηση έβγαλαν σχεδόν ισάριθμη γραμμή, η Ουρουγουάη είναι το ελάχιστο φαβορί. Σε γενικές γραμμές με μια τέτοια γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, είναι πολύ πιθανό ότι ο Oscar Tabares στην επερχόμενη συνάντηση δεν θα βάλει την ισχυρότερη σύνθεση, θα αφήσει να ξεκουραστούν κάποιοι ηγέτες πριν από τους αγώνες των 16, ενώ ποια θα είναι η σύνθεση των Ρώσων αποτελεί μεγάλο ερώτημα.

Δύο νίκες

Η εθνική της Ουρουγουάης πέτυχε δύο ελάχιστες νίκες: 1:0 πάνω από την εθνική του Αίγυπτου και της Σαουδικής Αραβίας, και αυτό ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει τη θέση στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Προς το παρόν οι Ουρουγουανοί δεν έδειξαν καν το ύψιστο των δυνάμεών τους, η ομάδα του Tabares είναι πολύ καλή στην άμυνα, αλλά στην επίθεση, όπου παίζουν δύο super-forwarders, Σουάρες και Καβάνι υπάρχουν ερωτήσεις.

Στην κίνηση

Την εθνική της Ρωσίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο επέκριναν όλοι, αλλά η ομάδα του Τσερτσέσοφ σε δύο εναρκτήρια παιχνίδια έδειξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να κερδίσει δύο φορές με συνολικό σκορ 8:1. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται  ο Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος παίζει στη Βιγιαρεάλ, στο λογαριασμό αυτού του επιθετικού μέσου υπάρχουν τρία γκολ.

Πρόβλεψη

Πάρα πολλά σε αυτό το παιχνίδι θα εξαρτηθούν από τις συνθέσεις που θα βγάλουν οι προπονητές από τα πρώτα λεπτά. Αν η Ουρουγουάη δεν έχει την κύρια σύνθεση, η Ρωσία θα έχει ωραία ευκαιρία να επιτύχει μια άλλη νίκη. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Ρωσία δεν θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *