The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουρουγουάη εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Uruguay-Portugal-30.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Γύρος των 16

Ολυμπιακό Στάδιο Φιστ, Σότσι

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018, 9:00 μμ (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ουρουγουάης και της Πορτογαλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες να κερδίσουν. Η γραμμή για το σύνολο στους «παντογνώστες» είναι του κάτω, πράγμα που είναι αρκετά λογικό, δεδομένου ότι η Ουρουγουάη και η Πορτογαλία ξέρουν αρκετά καλά να παίξουν στην άμυνα.

Τρεις νίκες

Η εθνική της Ουρουγουάης έπαιξε στη φάση των ομίλων όχι απλά με τρεις νίκες στο ενεργητικό, αλλά και χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ στο δικό της δίχτυ. Στον πρώτο γύρο η «Charrua» με σκορ 1:0 νίκησε την ομάδα της Αιγύπτου, η οποία έπαιξε εκείνη την ημέρα χωρίς το Σαλάχ. Στη συνέχεια οι Νοτιαμερικανοί νίκησαν 1:0 τη Σαουδική Αραβία, και στον τρίτο γύρο με αρκετή αυτοπεποίθηση 3:0 νίκησαν τους Ρώσους.

Χωρίς ήττες

Η εθνική της Πορτογαλίας, επίσης, έχει κάτι να καυχηθεί, οι «Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι» σε τρεις αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχασαν ποτέ, έχοντας κερδίσει 1:0 το Μαρόκο, παίζοντας ισοπαλία 3:3 με την Ισπανία και 1:1 με το Ιράν. Λίγο έκπληκτο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Ασιάτες, οι οποίοι στο τέλος της συνάντησης κατά της ενδεκάδας του Fernando Santos έφτασαν κιόλας αρκετά κοντά στη νίκη, αλλά οι πρωταθλητές της Ευρώπης τη γλύτωσαν. Η εθνική της Πορτογαλίας ξεκινά συχνά σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, παίζοντας με δεύτερο αριθμό, με σκέψεις στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ουρουγουάης, παρά μια ισχυρή επίθεση, είναι δύσκολο να ονομαστεί ομάδα του «ύψους». Αν το παιχνίδι προχωράει ωραία, ο Cavani ή ο Suarez βρήκαν το παιχνίδι τους, οι «Charrua» μπορούν να σκοράρουν δύο γκολ στον αντίπαλο ή ακόμη περισσότερο, αλλά συχνά τα παιδιά του Tabares κερδίζουν 1:0. Η Πορτογαλία μετά από τρία γκολ από την Ισπανία με τους Ιρανούς και τους Μαροκινούς έπαιξε αρκετά προσεκτικά στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *