The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουαλία εναντίον Βέλγιο: προγνωστικά για στοίχημα

Уэльс-Бельгия-16.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κάρντιφ Σίτι

Στο πλαίσιο του δέκατου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, το Βέλγιο, το οποίο έχει ήδη εγγυηθεί εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα επισκεφθεί την Ουαλία.

Ουαλία

Με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:8, η Ουαλία κατέληξε στη δεύτερη θέση με διαφορά τριών βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη. Να σημειώσω ότι οι «δράκοι» είχαν πολύ καλή εμφάνιση στην προκριματική περίοδο του φθινοπώρου. Νίκησαν δύο φορές τη Λευκορωσία (5:1, 3:2), επικράτησαν επί της Εσθονίας (0:0, 1:0) και σημείωσαν στρατηγικής σημασίας ισοπαλία 2:2 με την Τσεχία.

Βέλγιο

Την ίδια στιγμή το Βέλγιο με τη σειρά του επικράτησε επί της Λευκορωσίας (8:0, 1:0), της Εσθονίας (5:2, 3:1) και της Τσεχίας (3:0), αποδεικνύοντας την ιδιότητά τους ως μία από τις οι ισχυρότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκλεισαν χωρίς κανένα πρόβλημα εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχουν 19 βαθμοί στο ενεργητικό με το διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στο 24:5.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η εθνική Βελγίου είναι πολύ πιο δυνατή, αλλά σε αυτό το ματς δεν επιδιώκει κάποιους ιδιαίτερους στόχους. Όσο για μένα, η Ουαλία έχει καλές πιθανότητες να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα, κάτι που χρειάζεται για να συνεχίσει τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ουαλία δε θα χάσει με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *