The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουέσκα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

SD Huesca-Real Madrid-9.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

«Estadio El Alcoraz», Ουέσκα

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της ισπανικής La Liga Ουέσκα στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την ομάδα της Μαδρίτης, η οποία, απ’ ό, τι φαίνεται, έχει συνέλθει μετά από τη χάλια απόδοση στην αρχή της σεζόν. Οι Μαδριλένιοι σίγουρα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο για να νικήσουν τον αντίπαλο, αλλά και να το κάνουν με τη μέγιστη δυνατή διαφορά τερμάτων, διότι σ’ αυτόν τον δείκτη η Ρεάλ έχει μια πολύ κακή κατάσταση.

Υποψήφιος για υποβιβασμό

Η Ουέσκα είναι ο πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό, η αλλαγή προπονητή δεν οδήγησε σε τίποτα, η ομάδα με μεγάλη δυσκολία κερδίζει βαθμούς στη La Liga, σέρνεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με μόλις επτά βαθμούς και είναι εφτά μονάδες πίσω από τη Βιγιαρεάλ, η οποία βρίσκεται στη σωτήρια 17η θέση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ουέσκα είναι ηθικά σε παρακμή, όπως αποδεικνύεται από τον αγώνα κυπέλλου εναντίον Αθλέτικ, ο οποίο χάθηκε από τους Αραγόνες με σκορ 0:4.

Η Ρεάλ είναι σε καλή φόρμα

Ενώ η Ρεάλ κερδίζει δυναμική, οι Μαδριλένιοι κέρδισαν σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, πρώτα τη Ρόμα 2:0 εκτός έδρας, στη συνέχεια τη Βαλένθια 2:0 και Μελίλια 6:1 στο Κύπελλο του Βασιλιά. Τραυματισμένος είναι μόνο ο Καζεμίρο, που σημαίνει ότι οι παίκτες για αλλαγές στη σύνθεση θα υπάρχουν πάνω απ’ ό, τι χρειάζεται. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι αρκετή μόνο η νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «μαρέγκες» πρέπει να βελτιώσουν τους δευτερεύοντες δείκτες, ειδικότερα, τη διαφορά τερμάτων.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ρεάλ πηγαίνει στην Αραγονία για να κερδίσει άλλους τρεις βαθμούς, αυτή τη στιγμή οι «μαρέγκες» είναι μόνο πέμπτοι στην κατάταξη, το οποίο δεν αρέσει καθόλου στη διοίκηση του συλλόγου. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη σίγουρη νίκη των φιλοξενούμενων φαίνεται αρκετά καλό. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *