The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Γλάντμπαχ: προγνωστικά για στοίχημα

БоруссияД-БоруссияМ-20.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, 6:30 μ.μ.

Signal Iduna Park

Σε μία από τις κεντρικές μάχες του 23ου γύρου της Bundesliga θα παίξουν μεταξύ τους Ντόρτμουντ και Γλάντμπαχ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «σφίγγες» είναι εξαιρετικά ασταθείς

Ο σύλλογος της Ντόρτμουντ είναι δεύτερος στην Bundesliga, κάτι που είναι αρκετά καλό, υπάρχουν μάλιστα πιθανότητες να διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς απέχει από την Μπάγερν Μονάχου 6 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα κατάφερε να νικήσει την ισχυρή Ούνιον Βερολίνου – 3:0, διπλό πήγε στο λογαριασμό του Ρόις. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην αρχή η ομάδα ήταν μόλις τρίτη στον όμιλό της στο Champions League και αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να χάσουν εντός έδρας από τη Ρέιντζερς στο Γιουρόπα Λιγκ 2:4, τώρα πρέπει να το καλύψουν το χάντικαπ στη Σκωτία. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στην επερχόμενη συνάντηση, κι η συμμετοχή του Χόλαντ είναι υπό αμφισβήτηση.

Η Γκλάντμπαχ αποτυγχάνει στη σεζόν

Τα πράγματα έχουν πάει ακόμα χειρότερα για τη Γκλάντμπαχ αυτή τη σεζόν, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 4 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μπορούσαν να παίξουν στο Κύπελλο Γερμανίας, αλλά στους 16 έχασαν εκτός έδρας από το Αννόβερο με σκορ 0:3. Στον τελευταίο γύρο της Bundesliga κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ με σκορ 3:2. Οι πιθανότητες να μπει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι ελάχιστες, πρέπει τουλάχιστον να αποκτήσει θέση στη μέση της βαθμολογίας. Δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν για τον σύλλογο λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αντιπαραθέσεων πρόσωπο με πρόσωπο, έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Στον πρώτο γύρο, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας νίκη με σκορ 1:0, η Ντόρτμουντ πέρασε όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία, οπότε δεν υπήρχαν τόσες πολλές ευκαιρίες για ανάκτηση.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση των δύο δυνατών και ασταθών ομάδων, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τους γηπεδούχους. Φυσικά, όλα μπορούν να συμβούν σε μια τέτοια συνάντηση, αυτό ισχύει τόσο για το μοτίβο του παιχνιδιού όσο και για την έκβασή του. Αυτή τη φορά περιμένουμε το ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις, με μεγάλο αριθμό τερμάτων, στοιχηματίζουμε σε ανταλλαγή τερμάτων με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *