The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Σίτι εναντίο Πόρτλαντ Τίμπερς: πρόβλεψη αγώνα

008-NewYorkCity-PortlandTimbers-08.07

MLS

Στάδιο Γιάνκι, Μπρονξ

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, στο Μπρονξ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του βασικού τμήματος του MLS, όπου θα συναντηθούν η Νιου Γιορκ Σίτι και η Πόρτλαντ Τίμπερς. Αυτές οι ομάδες δεν λάμπουν στη νέα σεζόν και η προσωπική τους συνάντηση απλά δεν έπρεπε να συμβεί. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νιου Γιορκ Σίτι – Πόρτλαντ Τίμπερς πλήρως.

Χωρίς ήττες μπροστά στους οπαδούς

Επί του παρόντος, η Νιου Γιορκ Σίτι είναι μία από τις ομάδες της ζώνης των playoff της Ανατολικής Συνδιάσκεψης, αλλά δεν είναι ηγέτης. Στην πραγματικότητα, οι “πολίτες” εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν  τις καλύτερες ομάδες της διάσκεψης, επειδή αυτή τη στιγμή έχουν κερδίσει μόνο 16 αγώνες, που είναι 3 λιγότεροι από τους ηγέτες. Τόσο μέτριο αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στον μικρό αριθμό των αγώνων που έπαιξαν, οι παίκτες του Domenech Torrent έχασαν μόνο έναν αγώνα τη σεζόν, εκτός έδρας. Τον τελευταίο καιρό η Νιου Γιορκ Σίτι ξεκίνησε να σκοράρει…

Αδύναμη άμυνα εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Πόρτλαντ Τίμπερς δεν μπορεί να καυχηθεί με τόσο ωραία αποτελέσματα, η ομάδα εγκαταστάθηκε λίγο κάτω από τη ζώνη των πλέι-οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 16 αγώνες της σεζόν οι παίκτες του Giovanni Savares σημείωσε 8 ήττες, 7 από τις οποίες ήταν εκτός έδρας. Επιπλέον, εκτός έδρας, η ομάδα χάνει απ’ όλους με εκπληκτική συνέπεια, αν και η ίδια δεν ξεχνέ να σκοράρει. Αλλά με ισχυρούς αντιπάλους αρχίζει να τα “θαλασσώνει”…

Πρόβλεψη

Η Νιου Γιορκ Σίτι φαίνεται υπέροχη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Η ομάδα προφανώς πήρε φόρα και μπροστά στις κερκίδες της μπορεί απλά να “σκίζει”. Την ίδια στιγμή η Πόρτλαντ έχει αδύναμη άμυνα εκτός έδρας, και της αρέσει να φλερτάρει στην επίθεση. Έτσι στον επερχόμενο αγώνα είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους, οι οποίοι θα έχουν την υποστήριξη των κερκίδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νιου Γιορκ Σίτι με απόδοση 1,8.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *