The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμπιτσι εναντίον Αλτίν Ασίρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Μαΐου 2020

Небитчи-АлтынАсыр-09.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Toplum Sports (Balkanabat)

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Τουρκμενιστάν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια αυτήν την ημέρα στο πλαίσιο του 7ου γύρου του Γιόκαρι Λίγκα. Αυτή τη φορά η Αλτίν Ασίρ, πρωταθλήτρια πολλών χρόνων, θα παίξει εκτός έδρας στη με τη Νέμπιτσι. Θα χάσει βαθμούς λέτε; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μας μπορούν να διαβάσουν την πρόβλεψη των εμπειρογνωμόνων για τον αγώνα στις 9 Μαΐου 2020.

Η Νέμπιτσι βρίσκεται ήδη στο κάτω μέρος της κατάταξης

Η ομάδα αυτή δεν λάμπει τα τελευταία χρόνια. Αλλά τον Μάρτιο κατάφερε όμως να κερδίσει εναντίον της Σαγκαντάμ. Αλλά αυτή η νίκη, όπως γίνεται προφανές, έχει γίνει εξαίρεση από τον γενικό θλιβερό κανόνα. Μετά από αυτήν, ακόμη και πριν από την παύση, η Νέμπιτσι μόνο έχανε, τέσσερις φορές στη σειρά. Ιδιαίτερα επώδυνη ήταν η τελευταία αποτυχία. Ο σύλλογος έπαιξε εναντίον γείτονα στην κατάταξη, ενός άλλου αουτσάιντερ, της Μερβ. Και περισσότερο από μία ώρα κατάφερναν να κρατηθούν, κανείς δεν μπορούσε να ανοίξει σκορ. Αλλά μετά οι αμυντικοί παραβίασαν τους κανόνες στην περιοχή του πέναλτι, και στο 65ο λεπτό από το πέναλτι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, οι «Μουργκαμπιανοί» κέρδισαν με σκορ 2:0, και τώρα οι «πετρελαιοφόροι» «μονοπρόσωπα» ταλαντώνονται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Και παραμένει άγνωστο πώς μπορούν να την αφήσουν.

Η Αλτίν Ασίρ κατάφερε επιτέλους να ξυπνήσει

Η ομάδα σημείωνε νίκες στο Γιόκαρι Λίγκα τα τελευταία χρόνια. Και, φυσικά, το 2020 περίμεναν να κερδίσει μια άλλη νίκη. Αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι τον 5ο γύρο, το φαβορί καθυστερούσε. Τι κόστιζαν μαγευτικές απώλειες βαθμών λόγω των ισοπαλιών με την Κοπεντάγκ και ιδιαίτερα την Ενεργκέτικ, όταν ο grandee έχανε γκολ σε απάντηση τα τελευταία λεπτά. Αλλά τις τελευταίες ημέρες η Αλτίν Ασίρ μπόρεσε να κάνει ποιοτικό άλμα. Πρώτον, νίκησαν με έντονο στιλ τον κύριο ανταγωνιστή και ηγέτη της άνοιξης του 2020, Αχάλ. Με την Ασγκεμπάτ η ομάδα έδειξε τη δύναμή της, έχοντας αποφασίσει σχεδόν όλα σχεδόν στο τέλος του πρώτου τετάρτου της ώρας. Ως αποτέλεσμα οι «σηματοδότες» κέρδισαν με σκορ 4:1 και ο Altimyurat Annaduzhuyev έγινε ο κύριος ήρωας του αγώνα. Ο 27χρονος επιθετικός της εθνικής ομάδας του Τουρκμενιστάν διακρίθηκε με «διπλό». Πριν από αυτό έχει σημειώσει γκολ και στους δύο προηγούμενους αγώνες, οπότε είναι ξεκάθαρο ποιον πρέπει να φοβάται η Νέμπιτσι πρωτ’ απ’ όλα.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν χρειάζεται να μιλάμε για ίντριγκα. Μεταξύ τους οι ομάδες έχουν ήδη παίξει 16 αγώνες, και μόνο σε ένα από αυτούς η Νέμπιτσι κατάφερε να μην χάσει. Αυτή η ισοπαλία χρονολογείται από τον Ιούλιο του 2017.

Πρόβλεψη

Η πρωταθλήτρια, που έχει ανεβάσει και πάλι ρυθμό, παίζει ενάντια σε μια ομάδα χρόνιας κρίσης. Σε τι μπορούν να ελπίζουν οι γηπεδούχοι; Ίσω μόνο να αποφευχθεί η συντριπτική ήττα, δύσκολα βέβαια, η Αλτίν Ασίρ δε θα περιοριστεί με ελάχιστη νίκη το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Αλτίν Ασίρ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *