The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμαν Γκρόντνο εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Неман-ТорпедоБелАЗ-21.05b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Νέμαν Γκρόντνο

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας στην Premier League της Λευκορωσίας, η Νέμαν Γκρόντνο θα φιλοξενήσει τη Τορπέντο Ζοντίνο. Οι ειδικοί του ιστότοπού μας έχουν προετοιμάσει τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση.

Οι παίκτες του Γκρόντνο είναι ήδη μεταξύ των αουτσάιντερ

Η Νέμαν Γκρόντνο σαν να ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα αρκετά καλά, αλλά σταδιακά βυθίστηκε στην 14η θέση, είναι ζώνη μεταβατικών αγώνων. Ο σύλλογος έχασε 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες, κάτι που δεν δείχνει την καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Ο αγώνας του ένατου γύρου εναντίον της Μινσκ αναβλήθηκε λόγω της υποψίας για κοροναϊό σε έναν από τους παίκτες του αντιπάλου. Στην έδρα τους έχασαν μόνο ένα από τους τέσσερις αγώνες. Στην έδρα τους οι «κίτρινο-πράσινοι» κυρίως κερδίζουν βαθμούς, θα δούμε αν η ομάδα καταφέρει να αντιμετωπίσει την ισχυρή άμυνα του αντιπάλου.

Οι «αυτοκινητοβιομήχανοι» κρατιούνται στους ηγέτες

Όχι οι πιο εντυπωσιακοί «αυτοκινητοβιομήχανοι» μοιράζονται τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από τον ηγέτη ένα μόνο βαθμό. Ένα υπέροχο ξεκίνημα για την μεσαία ομάδα της Λευκορωσίας, ο οποίος υπέστη μόνο μία ήττα. Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στην αξιόπιστη άμυνα, μόνο πέντε γκολ δέχτηκε η ομάδα σε εννέα αγώνες. Στον τελευταίο γύρο η Τορπέντο νίκησε εντός έδρας την Gorodeya – 3:1. Δεδομένου ότι μερικοί μεγιστάνες επιβραδύνθηκαν στην αρχή, ο σύλλογος μπορεί να προσκολληθεί σε ψηλές θέσεις. Αλλά λίγοι πιστεύουν σε μια τέτοια αίσθηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν δύο βαρετούς αγώνες την περασμένη σεζόν, εντός έδρας η Τορπέντο Ζοντίνο κέρδισε 1:0, ενώ ο δεύτερος αγώνας έληξε χωρίς γκολ – 0:0. Η Νέμαν Γκρόντνο δεν μπορεί να σκοράρει στον αντίπαλο εδώ και τρεις συνεχόμενους αγώνες.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τους φορείς στοιχημάτων οι αντίπαλοι έχουν περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες της Τορπέντο έχουν καλύτερη εμφάνιση. Η Νέμαν Γκρόντνο παίζει εντός έδρας και ξεκουράστηκε περισσότερο, αλλά αν αυτό βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στη νίκη των φιλοξενουμένων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τορπέντο Ζοντίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *