The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Fiorentina-15.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σαν Πάολο, Νάπολη

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 4ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στη Νάπολη, όπου η Νάπολι στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Οι Φλωρεντινοί ξεκίνησαν εξαιρετικά τη σεζόν, ενώ η Νάπολι στον τελικό γύρο πριν από το διάλλειμα για παιχνίδια των εθνικών υπέστη μια οδυνηρή και καταστροφική ήττα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των ασημένιων πρωταθλητών της Ιταλίας μετά από αυτή την ήττα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η επερχόμενη συνάντηση θα γίνει πραγματική δοκιμασία της δύναμης για τις «βιολέτες».

Πέμπτοι

Μετά από 3 γύρους στη Σέριε Α’ Ιταλίας η Νάπολι τοποθετείται στην πέμπτη θέση στις βαθμολογίες με 6 βαθμούς στο ενεργητικό. Οι Ναπολιτάνοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με την εκτός έδρας νίκη επί της Λάτσιο, συνέχισαν με τη νίκη στη Μίλαν, αλλά εντός έδρας. Ωστόσο, στον τρίτο γύρο η Σαμπντόρια βρήκε το κλειδάκι για τους νότιους και νίκησε τον αντίπαλο με σκορ 3:0.

Μόνο δύο αγώνες

Η Φιορεντίνα έπαιξε προς το παρόν μόνο δύο αγώνες στο πρωτάθλημα, και τους δύο κέρδισε. Στο δεύτερο γύρο οι «βιολέτες» νίκησαν συντριπτικά τη Κιέβο με σκορ 6:1, στον τρίτο γύρο, και πάλι στην έδρα τους, αλλά πιο συγκρατημένες, 1:0, επικράτησαν της Ουντινέζε. Για την ομάδα του Pioli το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι το πρώτο της σεζόν, υπάρχει κάποια αμφιβολία για το γεγονός ότι οι «βιολέτες» θα είναι σε θέση να δώσουν μάχη στη Νάπολι με υψηλό κίνητρο, η οποία, παρεμπιπτόντως, τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τη Φίο πρέπει να παίξει στο Βελιγράδι εναντίον Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Φιορεντίνα θα παίξει επιθετικά, κάτι που θα πρέπει να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η Νάπολι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κερδίσει, θα προσπαθήσει να σκοράρει πρώτη για να απλοποιήσει το έργο της απόκτησης τριών βαθμών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *