The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εανντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Napoli-Arsenal-18.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στη Νάπολη, θα πραγματοποιηθεί ο κύριος αγώνας του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα συναντηθούν οι παίκτες της τοπικής Νάπολι και της Άρσεναλ Λονδίνου. Στο πρώτο παιχνίδι οι Λονδρέζοι κέρδισαν με σκορ 2:0, αλλά οι Ναπολιτάνοι μπορεί να κερδίσουν αυτό το σκορ πανεύκολο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε την για τον επερχόμενο αγώνα.

Η άμυνα είναι πολύ αδύναμη

Αυτή τη στιγμή η Νάπολι φαίνεται «έτσι κι έτσι», επειδή η ομάδα έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Η γραμμή της επίθεσης της ομάδας δείχνει καλά, αλλά στους «μεγάλους» αγώνες «σβήνει». Ενώ η άμυνα αποτυγχάνει τώρα σε κάθε παιχνίδι – η ομάδα έχασε 13 γκολ για τους τελευταίους 8 αγώνες. Αλλά μην ξεχνάτε ότι εντός έδρας η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι παίζει πολύ πιο ισχυρά και παραγωγικά. Ταυτόχρονα η κατάθλιψη των «παρτενοπέι» δεν εξαφανίστηκε πουθενά…

Πλήρεις αποτυχίες εκτός έδρας

Την ίδια στιγμή η Άρσεναλ δείχνει καλά, αλλά μόνο όταν πρόκειται για τα εντός έδρας παιχνίδια, όπου η ομάδα του Ουνάι Εμέρι κερδίζει τους πάντες, ενώ πολύ σπάνια κάνει λάθη και χάνει. Εκτός έδρας ωστόσο σημειώνουν μόνο ήττες και πολλά γκολ στο τέρμα τους. Παρ’ όλα αυτά, σε σημαντικούς αγώνες οι «κανονιέρηδες» ξέρουν να «συγκεντρωθούν» και να δώσουν το μέγιστο τους. Έτσι στο επόμενο παιχνίδι οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να παίξουν το δεύτερο αριθμό.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι εντός έδρας παίζει πολύ πιο ισχυρά, ενώ η Άρσεναλ μόνο αποτυγχάνει εκτός έδρας. Ωστόσο, τώρα οι «παρτενοπέι» έχει προφανή προβλήματα στην άμυνα και θα πρέπει να ανοίγονται (έχουν να κερδίσουν δύο γκολ). Ταυτόχρονα, οι «κανονιέρηδες» είναι σε θέση να «πιάσουν» τους αντιπάλους στα λάθη τους, οπότε σίγουρα θα σημειώσουν κάνα γκολ. Σ’ αυτό και προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε αυτή την ενδιαφέρουσα μονομαχία… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Άρσεναλ θα σκοράρει  με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *