The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόχουμ εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για τον αγώνα

Бохум-БоруссияД-08.02

Κύπελλο Γερμανίας – Γύρος των 16
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Vonovia Ruhrstadion
Το πρόγραμμα των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας θα συνεχιστεί στο Μπόχουμ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί με την Ντόρτμουντ.
Μπόχουμ
Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπόχουμ βρίσκεται στη δέκατη πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:46, αλλά παράλληλα, στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις, κέρδισε τις πιο σημαντικές νίκες επί της Άουγκσμπουργκ (1:0), της Χέρτα (3:1) και Χόφενχαϊμ (5:2). Όσον αφορά το Κύπελλο, οι «ακλόνητοι» νίκησαν την Βικτόρια Μπέρλιν (3:0) και την Έλβερσμπεργκ (1:0).
Ντόρτμουντ
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε ξηρά επί της Μόναχο 1860 (3:0) και της Αννόβερο (2:0), χάρη σ’ αυτό βρέθηκε δύο βήματα πιο κοντά σε ένα πιθανό τρόπαιο. Πέρυσι, οι «σφίγγες» τερμάτισαν εκτός ζώνης Champions League, αλλά μετά από θριάμβους επί της Άουγκσμπουργκ (4:3), της Μάιντς (2:1), της Λεβερκούζεν (2:0) και της Φράιμπουργκ (5:1), ανέβηκαν στην τρίτη θέση.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες είναι απολύτως απερίσκεπτες στην επίθεση, αλλά την ίδια στιγμή οι ενέργειες τους στην άμυνα απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές. Νομίζω ότι η Ντόρτμουντ θα υλοποιήσει το πλεονέκτημα κατηγορίας έναντι της Μπόχουμ και ο ίδιος ο αγώνας θα είναι πλούσιος σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ και το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *