The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Κάρντιφ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

борнмут

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντιν Κορτ

Στην Αγγλία ο ερχομός του νέου έτους δεν παρατηρείται ιδιαίτερα, τουλάχιστον, οι παίκτες δεν ξεκουράζονται. Αντίθετα, συνήθως παίζουν πολύ τις τελευταίες μέρες του ημερολογιακού έτους. Συμπεριλαμβανομένου και του Τσάμπιονσιπ, όπου την Πέμπτη θα προσπαθήσουν να παίξουν άλλα 4 ματς, όπως μεταξύ Μπόρνμουθ και Κάρντιφ. Θα μπορέσουν οι Ουαλοί φιλοξενούμενοι να επωφεληθούν από το πρόβλημα των «κερασιών»;

Η Μπόρνμουθ έπεσε μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα

Τα «κεράσια» θυμόμαστε ως ένα χαρακτηριστικό κλαμπ που, ελλείψει σοβαρών χρημάτων (και αυτό συμβαίνει με Ρώσους επενδυτές, όλοι ξέρουν ότι δεν έχουν όλοι τις δυνατότητες του Roman Abramovich!), χάρη στη δουλειά του νεαρού Eddie Howe, παρέμεινε στην Πρέμιερ Λιγκ για χρόνια. Αλλά παρόλα αυτά, αποκλείστηκε και άλλαξε τον διευθυντή. Παράλληλα, ξεπούλησαν πολλούς παίκτες, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπράβο στον Γούντγκεϊτ που πάλεψε μέχρι τα πλέι οφ. Τώρα αντικαταστάθηκε από τον Scott Parker και είχε ένα δυνατό ξεκίνημα… το οποίο τον Νοέμβριο άλλαξε με απότομη πτώση. Αλλά η νίκη επί της CRC δίνει ελπίδες για μια νέα άνοδο.

Η Κάρντιφ έπεσε στον αγώνα επιβίωσης αυτή τη σεζόν

Η βάση των «Bluebirds», όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι στην πρωτεύουσα της Ουαλίας. Αλλά παίζουν στην αγγλική δομή των συλλόγων εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, καμιά φορά έβγαιναν ακόμη και στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και χωρίς μεγάλη επιτυχία. Την περασμένη σεζόν οι Ουαλοί ικανοποιήθηκαν μόνο στην 8η θέση του Τσάμπιονσιπ. Τώρα όμως μπορούν μόνο να ονειρευτούν κάτι τέτοιο. Τώρα καταφέρνουν να κερδίσουν κατά μέσο όρο ακριβώς 1 πόντο ανά αγώνα (22 σε 22), πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχούν για τον κίνδυνο υποβιβασμού στη League 1. Είναι περίεργο ότι οι παίκτες του Steve Morrison (το νεαρό τεχνικό ανεβάσανε από την U-23 μόνο τον Νοέμβριο) κέρδισαν εκτός έδρας την Πρέστον και Λούτον και ανέτρεψαν το παιχνίδι από 0-2 στο Μπέρμιγχαμ. Όμως εντός έδρας χάθηκαν 9 στους 10 (λαμβάνοντας υπόψη και την αποχώρηση από το Λιγκ Καπ) τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο τελευταίων.

Προηγούμενοι αγώνες

Στην Πρέμιερ Λιγκ 2018/2019 οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, την περασμένη σεζόν, ήδη στο Τσάμπιονσιπ, η Κάρντιφ σημείωσε 4 βαθμούς. Όμως τον Σεπτέμβριο η Μπόρνμουθ πήρε εκδίκηση, κερδίζοντας 3 βαθμούς από την Ουαλία.

Πρόβλεψη

Η Μπόρνμουθ θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, και ίσως μάταια, η Κάρντιφ μπορεί να παλέψει τουλάχιστον για την ισοπαλία. Αξίζει να χρησιμοποιήσετε το στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (με απόδοση 1,98).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *