The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Κορίνθιανς: πρόβλεψη για τον αγώνα

БокаХуниорс-Коринтианс-18.05_cr

Κόπα Λιμπερταδόρες – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 5 ήμερα αγωνιστικής από τις 6  

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, 3:30 π.μ.

Λα Μπομπονέρα

Η Νότια Αμερική έχει τους δικούς της κορυφαίους συλλόγους. Αυτό το μεσοβδόμαδο η Μπόκα Τζούνιορς, ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, θα φιλοξενήσει την Κορίνθιανς, μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες της Βραζιλίας. Ποιος θα πάρει αυτή τη φορά; Οι δημοσιογράφοι του site μας δημιούργησαν πρόβλεψη για αυτόν τον σημαντικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 18ης Μαΐου 2022.

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει δείξει ακόμη τρελά αποτελέσματα

Οι «Γενοβέζοι» θεωρούνται μια από τις βασικές «φάλαινες» του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Αλλά αν το 2020 κατάφεραν να κερδίσουν άλλον έναν τίτλο πρωταθλήτριας, στην τελευταία κλήρωση ο μεγιστάνας έχει ήδη κατέβει στην 4η θέση. Τώρα, στο πλαίσιο του τρέχοντος τουρνουά του Ντιέγκο Μαραντόνα, οι παίκτες του Battaglia βγάζουν καλά, αλλά σίγουρα όχι λαμπρά αποτελέσματα. Οι Αργεντινοί δεν έχουν δείξει τον εαυτό τους ακόμη με τον καλύτερο τρόπο στον διεθνή χώρο. Έχοντας δείξει 100% αποτέλεσμα με το αουτσάιντερ της τετράδας, Ολβέις Ρέντι, η Μπόκα κατάφερε να χάσει όχι μόνο από τους Βραζιλιάνους, αλλά και από την Ντεπορτίβο Κάλι.

Η Κορίνθιανς ελπίζει να επιστρέψει πραγματικά στους κορυφαίους συλλόγους αυτή τη σεζόν

Η ομάδα εντελώς πρόσφατα, την προηγούμενη δεκαετία, γνώρισε ένα άλλο «χρυσό» τμήμα, κατακτώντας πολλά διαφορετικά τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του πρωταθλήματος (επανειλημμένα) και του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2012. Όμως μετά το τελευταίο «χρυσό» του Μπραζιλεϊράο, το 2017, αρκετές φορές το ονομαστικό φαβορί τερμάτιζε εκτός του top-10 του πρωταθλήματος του. Ναι, και στην τελευταία κλήρωση ήταν μόλις 5η θέση. Έγινε όμως το καλύτερο σε 4 χρόνια και δημιούργησε ελπίδες ότι στη νέα κλήρωση οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα θα σημειώσουν επιτυχία. Γενικά, ξεκίνησαν επιτυχώς στη νέα Serie A. Και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ξεκινώντας με μια συγκλονιστική ήττα από το αουτσάιντερ Ολβέις Ρέντι, στη συνέχεια οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν 7 βαθμούς σε 3 γύρους και ανέβηκαν στην κορυφή της τετράδας. Αν η Κορίνθιανς κερδίσει τώρα, μπορεί να εξασφαλίσει το εισιτήριο στα πλέι οφ της κύριας διοργάνωσης αυτής της περιοχής.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2012 οι ομάδες έπαιξαν στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και τότε η Κορίνθιανς κέρδισε τον τίτλο: ισοπαλία εκτός έδρας, νίκη εντός. Λιγότερο από ένα χρόνο μετά, η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να πάρει εκδίκηση με τον ίδιο τρόπο, αλλά στο επίπεδο των 16.

Πρόβλεψη

Τόσο η Μπόκα Τζούνιορς, όσο και η Κορίνθιανς είναι καλές, οπότε το παιχνίδι πρέπει να είναι ωραίο. Ποντάρουμε στο over 2,0 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *