The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίο Σάλτσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-RedBullSalzburg-08.03

Γιουρόπα Λιγκ, Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο των 16 του Γιουρόπα Λιγκ η γερμανική ομάδα Μπορούσια Ντόρτμουντ στην έδρα της θα φιλοξενεί τον αυστριακό σύλλογο Σάλτσμπουργκ. Στην επερχόμενη συνάντηση το ξεκάθαρο φαβορί για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι οι «σφίγγες», για τις οποίες το δεύτερο στη σημασία τουρνουά της Ευρώπης συνεχίζει να έχει σημασία επειδή δεν υπάρχει σιγουριά ότι θα καταφέρουν να προκριθούν στην κορυφή-4 της Μπουντεσλίγκα αυτή τη σεζόν. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμάται και η ομάδα του Σάλτσμπουργκ, ο ηγέτης του αυστριακού πρωταθλήματος είναι σε άριστη κατάσταση, θα έρθει στο Ντόρτμουντ για να δώσει μάχη στο φαβορί.

Τρίτοι στην Μπουντεσλίγκα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από 25 γύρους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι στην τρίτη θέση, έχει 42 βαθμούς στο ενεργητικό της. Μία μονάδα περισσότερο έχει η Σάλκε, τον ίδιο αριθμό η Άιντραχτ, μία μονάδα πίσω είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο αγώνας για το τελικό TOP-4 στη Γερμανία έχει μόλις αρχίσει, δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Ντόρτμουντ να μείνει στο κατάταξη.

Ηγέτης της Αυστρίας

Μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία με την ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ η Σάλτσμπουργκ έπαιξε πέντε συναντήσεις, όπου πέτυχε πέντε νίκες. Στην κατάταξη του αυστριακού πρωταθλήματος η Red Bull είναι στην πρώτη θέση, έχει 58 βαθμούς στο ενεργητικό μετά από 25 γύρους. Στο εθνικό της πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ τα έχει όλα μια χαρά, υπάρχει ευκαιρία για κάποιο χρονικό διάστημα να επικεντρωθεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Τραβάει την προσοχή η ικανότητα των μελλοντικών φιλοξενουμένων να σκοράρουν, οι «ταύροι» είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πηγαίνουν στο Ντόρτμουντ για να σκοράρουν γκολ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Μπορούσια πάντα έχανε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σάλτσμπουργκ είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *