The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-RBLeipzig-26.08

Μπουντεσλίγκα

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του εναρκτήριου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και ΡΜ Λειψίας. Σε αυτό το ζευγάρι η Ντόρτμουντ είναι το ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που, σε γενικές γραμμές, φαίνεται εντελώς λογικό, διότι οι «ταύροι» εκτός της σεζόν πούλησαν έναν από τους ισχυρότερους παίκτες τους, Keith, δηλαδή, μάλλον έχουν γίνει πιο αδύναμοι. Πρέπει όμως να προσέξουμε το γεγονός ότι ο Rangnik ξανά προπονεί, ο «πατέρας-δημιουργός» της ΡΜ Λειψίας και πάλι στις τάξεις, έτσι ώστε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα θα συνεχίσει να ευχαριστεί περαιτέρω με το παιχνίδι και τα αποτελέσματά της.

Βαρύ ξεκίνημα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δύσκολα μπαίνει στη σεζόν, στον πρώτο επίσημο αγώνα οι «σφίγγες» ήταν σε θέση να νικήσουν τη Γκρόιτερ Φιρτ, ωστόσο, μόνο στην παράταση. Είναι σαφές ότι μπροστά υπάρχει εντός έδρας παιχνίδι, αλλά και ο αντίπαλος των «μαύρο-κίτρινων» θα είναι πολύ δύσκολος. Τον Αύγουστο η Μπορούσια πραγματοποίησε τρεις φιλικούς αγώνες, ήταν πιο ισχυρή από τη Λάτσιο, έπαιξε ισοπαλία με την Ρεν και έχασε από τη Νάπολι.

Το Γιουρόπα Λιγκ θα βοηθήσει

Αντίθετα με τη Ντόρτμουντ η ΡΜ Λειψίας έχει αξιοπρεπή εμπειρία επίσημων αγώνων της σεζόν. Η ομάδα έχει ήδη παίξει πέντε αγώνες στην προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, οι «ταύροι» απέκλεισαν από την κλήρωση τη σουηδική Χάκεν, τη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα, τώρα αγωνίζονται με την ουκρανική Ζαριά. Από το γερμανικό Κύπελλο η ΡΜ Λειψίας απέκλεισε την Βικτόρια Κολωνίας, έχοντας νικήσει αυτή την ομάδα με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Η Λειψία είναι καλή στο παιχνίδι τόσο εντός έδρας όσο και εκτός, οι «ταύροι» έχουν καλή αγωνιστική πρακτική, ενώ οι «σφίγγες» είχαν μόνο ένα επίσημο αγώνα της σεζόν. Οι εταιρείες στοιχημάτων αξιοσημείωτα υπερεκτιμούν τους γηπεδούχους, άραγε, υποτιμούν τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *