The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-BorussiaDortmund-BayernMünchen-03.08

Σούπερ Καπ Γερμανίας

Signal Iduna Park (Ντόρτμουντ)

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου θα ξεκινήσουν σύντομα, αλλά πριν από αυτό οι καλύτερες ομάδες της τελευταίας σεζόν θα παίξουν για τα σούπερ καπ των χωρών τους. Προτείνουμε λοιπόν την πρόβλεψή μας για τον αγώνα του Σούπερ Καπ Γερμανίας, όπου θα παίξουν Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου.

Σύγκριση των αντιπάλων

Η Μπάγερν Μονάχου την περασμένη σεζόν έκανε χρυσό διπλό στη Γερμανία, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Βαυαρικοί έχασαν στους 16, χάνοντας από την ισχυρή Λίβερπουλ. Πριν την έναρξη της φετινής σεζόν η Μπάγερν Μονάχου φαινόταν πολύ σίγουρη, έχοντας χάσει μόνο 1 από 6 φιλικούς αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές, φυσικά, θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με τρόπαιο, νικώντας τον βασικό ανταγωνιστή. Το καλοκαίρι η Μπάγερν απόκτησε δύο αμυντικούς Benjamin Pavar και Luke Hernandez. Συνολικά, οι παίκτες κόστισαν στο σύλλογο 115 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ένας άλλος αμυντικός Mats Hummels πουλήθηκε για 30,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν για πολύ καιρό διεκδικούσε τίτλο στο πρωτάθλημα, χάνοντας στο τέλος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα επίσης αποκλείστηκε στο στάδιο των 16. Οι «σφίγγες» εργάστηκαν ενεργά στην αγορά μεταγραφών, δαπανώντας 127 εκατομμύρια ευρώ σε νέους παίκτες. Υπογράφηκαν οι ακόλουθοι: Torgan Azar, Mats Hummels, Nico Schultz, Julian Brandt και Paco Alcacer. Με τέτοια ενίσχυση ο σύλλογος θα αγωνιστεί και πάλι για τον τίτλο στη Γερμανία. Σε φιλικούς αγώνες η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε όλους τους αντιπάλους σε πέντε παιχνίδια.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων συχνά τελειώνουν αποτελεσματικά. Την περασμένη σεζόν οι σύλλογοι αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες, οι «σφίγγες» κέρδισαν 3:2 και οι Βαυαρικοί πήραν την πειστική εκδίκηση 5:0.

Πρόβλεψη

Οι προσφορές στοιχημάτων μοιάζουν πολύ απροσδόκητες, ειδικά στο τμήμα των συνόλων. Οι ομάδες συχνά σκοράρουν πολύ μία στην άλλη, και εδώ ακόμη και στο σύνολο πάνω από 2,5 η απόδοση είναι πολύ ευχάριστη. Δεν πρέπει να χάσετε μια τέτοια ευκαιρία, πρέπει να αρπάξετε το στοίχημα «το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ». Το στοίχημα πρέπει να περάσει χωρίς προβλήματα.

Παράγοντες υπέρ του στοιχήματος:

  • Στις τελευταίες 8 προσωπικές συναντήσεις οι ομάδες σημείωσαν 3 ή περισσότερα γκολ.
  • Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.
  • Οι τελευταίοι αγώνες κάθε ομάδας ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί.

Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *