The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Γκλάντμπαχ εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaMonchengladbach-Wolfsburg-20.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπορούσια Παρκ

Το 31ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μπορούσια Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, τα “μουλάρια” δεν έχουν χάσει ακόμη το κίνητρο στο τουρνουά, παίζουν αρκετά καλά στην έδρα τους. Αλλά και η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει στο Μόνχεγκλαντμπαχ με στόχο να κερδίσει βαθμούς, μετά τη νίκη της Μάιντς επί Φράιμπουργκ οι “άσπρο-πράσινοι” ισοφάρισαν στους βαθμούς με την ομάδα από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων.

Όγδοοι

Μετά από 30 γύρους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Μπορούσια Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην όγδοη θέση στο βαθμολογικό πίνακα με 40 βαθμούς στο ενεργητικό της, και χάνει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την έβδομη θέση 6 βαθμούς. Στα έξι τελευταία ματς η Μπορούσια Γκλάντμπαχ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά, στην έδρα της νικήθηκε με σκορ 2:1 η Χέρτα Βερολίνου. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, υπήρχαν ισοπαλίες με τη Βέρνετ, Χόφενχαϊμ, Μάιντς, καθώς και ήττες από την Μπάγερ και Μπάγερν Μονάχου.

Κοντά στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Βόλφσμπουργκ δεν έχει χάσει ποτέ, και κάτι παραπάνω, οι “λύκοι” δεν έχαναν στόχους στο δικό τους δίκτυο. Στο βαθμολογικό πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος οι “άσπρο-πράσινοι” βρίσκονται στην 14η θέση, κερδίζουν από την Φράιμπουργκ από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Εκτός έδρας οι “λύκοι” έχουν τρεις νίκες, εφτά ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 12:16.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, αλλά τον τελευταίο καιρό τα “μουλάρια” έχουν προβλήματα με αποτελεσματικότητα. Η Βόλφσμπουργκ ταξιδεύει στο Μόνχεγκλαντμπαχ για να κερδίσει βαθμούς, γι’ αυτό οι “λύκοι” με τίποτα δεν πρέπει να χάσουν περισσότερα από ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Γκλάντμπαχ είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *