The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπασάκσεχιρ Κωνσταντινούπολη εναντίον Μπέρνλεï

Basaksehir(Tur)-Burnley(Eng)-09.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Başakşehir Fatih Terim Stadium

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 9 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στην Κωνσταντινούπολη η Μπασάκσεχιρ Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενεί την Μπέρνλεï στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπασάκσεχιρ Κωνσταντινούπολη στις τελευταίες δύο σεζόν έχει γίνει ένας από τους ηγέτες του πρωταθλήματος της Τουρκίας, αγωνίζοντας σταθερά για τα μετάλλια. Στο τελευταίο πρωτάθλημα η ομάδα έγινε η τρίτη στην κατάταξη, χάνοντας μόνο από την Γαλατασαράι και τη Φενερμπαχτσέ . Η ομάδα είναι σταθερά σε ηγετικούς ρόλους στην Τουρκία, αλλά στην Ευρώπη προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα με κανένα τρόπο. Την τρέχουσα σεζόν η τουρκική ομάδα δεν είχε παίξει ακόμα επίσημους αγώνες, στους φιλικούς το καλοκαίρι έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Μπέρνλεï παρά τις ατυχίες των τελευταίων αγώνων της περασμένης σεζόν, όταν στους τελευταίους 5 γύρους σημείωσε μόλις 2 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 3:10, πήρε το εισιτήριο στην Ευρώπη. Η ομάδα του Sean Daich ήταν η ανακάλυψη της περασμένης σεζόν σε όλη την ποδοσφαιρική ελίτ της Αγγλίας. Το καλοκαίρι έπαιξε ενεργά φιλικούς, προτού ξεκινήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό έπαιξε 5 αγώνες, όπου σημείωσε 4 νίκες και μία ισοπαλία. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Μπέρνλεï πέρασε τους γείτονες από τη Σκωτία την Αμπερντίν, δύο ισοπαλίες 1:1 και νίκη στην παράταση 3:1. Μετά την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο οι Άγγλοι για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι έχασαν 0:2 από την Εσπανιόλ στο φιλικό αγώνα.

Πρόβλεψη

Πιο πριν οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την σεζόν, για τους γηπεδούχους ο αγώνας θα είναι ο πρώτος επίσημος. Νομίζω ότι δε θα δούμε πολλά γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,0 με απόδοση 2,06.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *