The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Κάδιθ: προγνωστικά για στοίχημα

Барселона-Кадис-18.04_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ Μπαρτσελόνα και Κάντιθ.

Μπαρτσελόνα

Μετά από σοβαρή πτώση στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη συνηθισμένη δεύτερη θέση της, κερδίζοντας 60 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 60:31. Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν τις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις κόντρα σε Έλτσε (2:1), Οσασούνα (4:0), Ρεάλ Μαδρίτης (4:0), Σεβίλλη (1:0) και Λεβάντε (3:2).

Κάδιθ

Οι αποδόσεις της Κάδιθ είναι πολύ πιο μετριοπαθείς: δέκατη όγδοη θέση, 28 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 26:43, βρίσκεται πίσω από τη ζώνη διάσωσης μόλις έναν βαθμό. Τώρα το «κίτρινο υποβρύχιο» προσπαθεί να αρπάξει κάθε πιθανότητα νίκης, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες μονομαχίες της με τις Ράγιο Βαγιεκάνο (2:0), Ατλέτικο Μαδρίτης (1:2), Βιγιαρρεάλ  (1:0), Βαλένθια (0:0) και Μπέτις (1:2).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, εδώ δεν αναμένονται αισθήσεις, γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά κατηγορίας μεταξύ των ομάδων. Έχοντας φτιάξει ένα δυνατό παιχνίδι στην επίθεση, η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει τον αουτσάιντερ με τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *