The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Βαγιαδολίδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Барселона-Вальядолид-05.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Καμπ Νόου

Ο τρέχων γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν, ο πρώτος μετά από δύο εβδομάδες παύσης, θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα. Στην αρχή της νέας εβδομάδας, την περιοδεία θα κλείσουν η Μπαρτσελόνα και η Βαγιαδολίδ. Θα καταφέρουν οι «μπλαουγκράνα» να επικρατήσουν στο Καμ Νόου;

Η Μπαρτσελόνα ελπίζει να σώσει αυτή τη σεζόν

οι «μπλαουγκράνα» θα θυμάται το 2020 ως ένα από τα πιο δύσκολα και ατυχή στην ιστορία του. Ο Ernesto Valverde είχε αρκετές αιτιολογημένες αξιώσεις, αλλά μετά την απόλυσή του, η ομάδα απέτυχε στο τέλος της σεζόν, δεν κέρδισε τίποτα και «στέφθηκε» τα πάντα με ήττα από την Μπάγερν Μονάχου. Και ο Koeman, στον οποίον δεν αγόρασαν νέους παίκτες, διατρέχει τον κίνδυνο να περάσει τον πρώτο χρόνο στο Καμπ Νόου χωρίς τρόπαια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ το grand αποκλείστηκε ήδη στους 16, αν και από την ΠΣΖ, αλλά με ήττα 1:4 εντός έδρας. Στο Super Cup η Ατλέτικ κατάφερε να ανατρέξει τα πάντα την τελευταία στιγμή και κέρδισε το βραβείο. Ωστόσο, στους ημιτελικούς του Κυπέλλου, η επιστροφή ήταν ήδη επιτυχημένη από τους ίδιους τους «kules». Και στην Πριμέρα, όπου κερδήθηκαν 12 νίκες σε 13 αγώνες, κατάφεραν να πλησιάσουν πολύ κοντά την Ατλέτικο. Θα χάσει ακόμη βαθμούς, αλλά υπό ερώτηση είναι εάν θα συνεχίσει ο Μπάρτσα στο ίδιο ρυθμό;

Η Βαγιαδολίδ έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για επιβίωση

Το «Pucelanos» είναι ένα αρκετά τυπικό, για την Ισπανία, μεσαίου επιπέδου κλαμπ. Οι δυνατότητες του τώρα, υπό τον Ρονάλντο, είναι μέτριες. Υπάρχει όμως τεχνικός, ο Sergio Gonzalez Soriano, ο οποίος δημιούργησε τη βέλτιστη ιδέα του παιχνιδιού, με βάση πραγματικές δυνατότητες. Οι παίκτες του σκοράρουν λίγο (αυτή τη στιγμή – 26 γκολ σε 28 αγώνες), αλλά αμύνονται με οργανωμένο τρόπο, και λόγω αυτού, τουλάχιστον, κερδίζουν βαθμούς. Στους τελευταίους 6 γύρους η Βαγιαδολίδ έχασε μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας το μοναδικό γκολ στο 65ο λεπτό (όπως συμβαίνει συχνά με τους «γαλαξιακούς», ο Casemiro χτύπησε τη σωστή στιγμή). Κατάφερε όμως να κερδίσει εναντίον της Χετάφε, και κέρδιζαν βαθμούς, σημειώνοντας ισοπαλίες στις συναντήσεις, όχι μόνο με τους Είμπαρ, Θέλτα και Οσασούνα, αλλά και με έναν από τους ηγέτες – τη Σεβίλλη, η οποία θυμήθηκε το παλιό επίτευγμα του Palop στον αγώνα με τη Σάχταρ Ντόνετσκ: τώρα ένας άλλος τερματοφύλακας, ο Bunu, ήρθε στο τελευταίο κόρνερ και έσπρωξε την μπάλα μέσα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 14 τελευταίες συναντήσεις τους η Μπαρτσελόνα κέρδισε 13 φορές. Και μόνο μία φορά, το 2014, κατάφερε να νικήσει η Βαγιαδολίδ. Στο τρέχον πρωτάθλημα, το Δεκέμβριο, σημειώθηκαν 3:0 στο γήπεδο του αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θα έχει χρόνο να ξεκουραστεί καλά μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων και οι Λατινοαμερικανοί δεν πέταξαν καν πέρα ​​από τον ωκεανό αυτή τη στιγμή. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των «μπλαουγκράνα» με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *