The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Бетис-09.03

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, 7:45 μ.μ.

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Την Πέμπτη θα γίνουν πολλοί αγώνες της δεύτερης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου του Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρόγνωση δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Μπέτις έχασε τα πάντα στην πρώτη συνάντηση 

Η τρέχουσα σεζόν για την Μπέτις πηγαίνει καλά, αν και θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο αντίπαλος έχει πάρα πολύ μεγάλο χάντικαπ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «πρασινολευκοί» είναι πέμπτοι, τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με έναν από τους ανταγωνιστές, τη Βιγιαρεάλ – 1:1. Στο τρέχον σενάριο, θα ήταν λογικό να εστιάσουν στην Πριμέρα, όπου μπορούν να αγωνιστούν για τη θέση στη ζώνη του Champions League. Τραυματισμοί θα κρατήσουν εκτός έδρας τρεις παίκτες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει στο τρόπαιο 

Οι Red Devils είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, με ένα παιχνίδι στο χέρι, με μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη τετράδα. Ο σύλλογος έχει ήδη κατακτήσει ένα τρόπαιο, μιλάμε για το Λιγκ Καπ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα σκοπεύει να παλέψει για τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον τελευταίο γύρο, η Μάντσεστερ απέτυχε να νικήσει εντός έδρας τη λιτή Σαουθάμπτον, σημειώνοντας 0:0, το παιχνίδι επηρεάστηκε από την απομάκρυνση του Κασεμίρο στο 34ο λεπτό. Τρεις παίκτες θα χάσουν αυτή τη μάχη λόγω τραυματισμών και άλλοι τρεις θα κινδυνεύσουν να χάσουν αυτή τη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις 

Η μάχη του πρώτου γύρου αναμενόταν τεταμένη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το φαβορί, αλλά η Μπέτις μπόρεσε να παλέψει. Οι Ισπανοί έπαιξαν το πρώτο ημίχρονο ισόπαλοι με τον αντίπαλο, και απέτυχαν στο δεύτερο χάνοντας στο τέλος με σκορ 1:4.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης, δεν υπάρχει μεγάλη ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι, η σημερινή Μάντσεστερ είναι σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να πάει εύκολα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Φυσικά, η Μπέτις θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό της, αλλά οι φιλοξενούμενοι αναφέρονται ως φαβορί. Θεωρούμε πολλά υποσχόμενο εδώ το στοίχημα στην ανταλλαγή των τερμάτων με απόδοση 1,73.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *