The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέτις εναντίον Αλάβες: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бетис-Алавес-08.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Μόνο ένας αγώνας έχει προγραμματιστεί για Δευτέρα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μπέτις εναντίον Αλάβες. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να νικήσουν το αουτσάιντερ;

Η Μπέτις είναι τώρα σε κίνηση

Η ομάδα της Σεβίλλης είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας χάσει μόνο έναν αγώνα από τους τελευταίους εννέα, αν και η ήττα από την Μπάρτσα δεν είναι τόσο ντροπιαστική. Τώρα ο σύλλογος έχει ένα σερί από τρεις νίκες, στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν την Κάντιθ 1:0, το μοναδικό γκολ είναι στον λογαριασμό του Juanmi, ο οποίος σκόραρε στο 84ο λεπτό. Ο σύλλογος καταλαμβάνει με αυτοπεποίθηση την έκτη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πίσω από την πέμπτη Ρεάλ Σοσιεδάδ μόνο τρεις βαθμούς. Τώρα είναι σημαντικό να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο, επειδή οι πρώτοι 4 είναι ακόμα πολύ μακριά.

Η Αλάβες έπεσε κάτω στη ζώνη υποβιβασμού

Η ομάδα των Βάσκων βρίσκεται πλέον σε σοβαρή παρακμή, έπεσε κάτω στην προτελευταία θέση της κατάταξης. Η Αλάβες έχει σερί από τρεις ήττες, με την Μπάρτσα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σημειώθηκαν συντριπτικές ήττας 1:5 και 0:4. Στον τελευταίο γύρο υπήρξε ήττα από την Οσασούνα 0:1, η συνάντηση αποδείχθηκε βαρετή, οι Βάσκοι έχασαν το μοναδικό γκολ στο 77ο λεπτό. Δεδομένης της κατάταξης, τώρα η Αλάβες μπορεί να ενδιαφέρεται μόνο για τον αγώνα για επιβίωση. Η ομάδα απλώς έχασε την πεποίθηση και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να προσκολληθεί στους βαθμούς, όπως ήταν πριν.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μπέτις κατάφερε να αρπάξει τη νίκη με σκορ 1:0, αλλά το μοναδικό γκολ σημειώθηκε σε 90 + 4 λεπτά.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τη φόρμα και τη θέση στην κατάταξη, η Μπέτις είναι το φαβορί εδώ. Οι φορείς στοιχημάτων ακολουθούν την ίδια θέση, αν και ο συντελεστής επιτυχίας των γηπεδούχων είναι αρκετά σταθερός. Προτείνουμε να σταματήσουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5, η Αλάβες θα παίξει με τον δεύτερο αριθμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *