The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Τότεναμ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Δεκεμβρίου 2019

Бавария-Тоттенхэм-11.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Alliance Arena

Στις 11 Δεκεμβρίου οι νικητές του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ θα συναντηθούν σε προσωπική αναμέτρηση, η Μπάγερν Μονάχου θα φιλοξενεί την Τότεναμ. Ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορεί να χαθεί, έτσι ετοιμάσαμε την πρόβλε΄ψη μας.

Οι Βαυαροί χρειάζονται νέες λύσεις

Μετά την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς, οι Βαυαροί έγιναν καλύτεροι στο παιχνίδι, έλεγαν κιόλας να αφήσουν για περισσότερο τον προσωρινό προπονητή Hans Flick. Βέβαια η σειρά των νικών δεν ήταν μεγάλη, τώρα ο σύλλογος έχει χάσει ήδη δύο παιχνίδια στη σειρά στη Μπουντεσλίγκα, πρώτα από την Μπάγερ εντός έδρας 2:1, και στη συνέχεια με το ίδιο σκορ από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εκτός έδρας. Η ομάδα έχει ήδη πέσει στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα με 7 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε και τους 5 αγώνες του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει εγγυηθεί την πρώτη θέση στον όμιλο. Αν και ο αγώνας με την Τότεναμ δεν έχει σημασία στο τουρνουά, η ομάδα του Μονάχου θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το εγγενές κοινό τους.

Θεαματική Τότεναμ του Μουρίνιο

Εντελώς πρόσφατα η  Τότεναμ υπέγραψε σύμβαση με τον διάσημο Πορτογάλο προπονητή Χοσέ Μουρίνιο. Με το καινούργιο τεχνικό οι Σπερς συνέχει προκαλούν αίσθηση, σημείωσαν 5 γκολ σε 4 από τα 5 παιχνίδια με το νέο προπονητή. Ο σύλλογος του Λονδίνου πρόλαβε ήδη να χάσει με τον Χοσέ, η ήττα ήταν οδυνηρή, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία προηγουμένως προπονούσε ο Πορτογάλος – 2:1. Στην Premier League τα σπερς είναι ακόμα έβδομα, πίσω από την επιθυμητή τετράδα 6 βαθμούς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα είναι εγγυημένα η δεύτερη, παρόλο που σίγουρα θα υπάρχει η επιθυμία να εκδικηθεί για την εντός έδρας ταπείνωση.

Προσωπικές συναντήσεις

Πολλοί μάλλον θυμούνται με πόσο ταπείνωση έληξε για τα σπερς ο αγώνας εναντίον των Βαυαρών στο Λονδίνο. Τότεναμ νικήθηκε με συντριπτικό σκορ 7:2, εκείνο το βράδυ σχεδόν όλα έμπαιναν στο τέρμα του Hugo Lloris.

Πρόβλεψη

Η ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Τότεναμ είναι αρκετά δύσκολη, καθώς και για τις δύο ομάδες αυτός ο αγώνας είναι άχρηστος από την άποψη του τουρνουά. Από την τελευταία συνάντηση και οι δύο σύλλογοι έχουν ήδη αλλάξει προπονητές. Δεν θα υπάρχει καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα, γι’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στο «γκολ-γκολ». Οι ομάδες με τέτοιο δυναμικό επίθεσης θα εξασφαλίσουν εύκολα το πέρασμα ενός τέτοιου στοιχήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *