The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον ΠΣΖ: προγνωστικά για τον αγώνα

Бавария-ПСЖ-08.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Αρένα Allianz

Ο δεύτερος αγώνας των 16 του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την ΠΣΖ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου αυτή τη στιγμή μοιράζετε με την Ντόρτμουντ την πρώτη θέση στην Bundesliga και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον ενδέκατο σερί τίτλο της. Σημειώνω ότι μετά το φιάσκο 2:3 από την Γλάντμπαχ στα μέσα Φεβρουαρίου, κατάφερε να σπάσει την αντίσταση της Ουνιόν Βερολίνου (3:0) και της Στουτγάρδης (2:1).

ΠΣΖ

Η ηγεσία της ΠΣΖ στο γαλλικό πρωτάθλημα απειλείται ελάχιστα, οπότε πλέον οι παριζιάνικοι γίγαντες θα στραφούν σε μάχες κυπέλλου Ευρώπης. Οι παίκτες του Γκαλτιέ έρχονται σ’ αυτές με μεγάλη διάθεση, καθώς τις προάλλες σημείωσαν τρεις λαμπερές νίκες στη σειρά επί των Λιλ (4:3), Μαρσέιγ (3:0) και Ναντ (4:2).

Πρόβλεψη

Πριν από τρεις εβδομάδες, η ΠΣΖ έχασε από την Μπάγερν Μονάχου με ένα γκολ διαφορά, αλλά ο Μέσι και ο Μπαπέ, που έχουν αποκτήσει καλή φόρμα, είναι έτοιμοι να φτάσουν τον γαλλικό σύλλογο στην επόμενη φάση. Η Μπάγερν Μονάχου επίσης δεν θα μείνει πίσω στην άμυνα, οπότε περιμένω υψηλή απόδοση από τις ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *