The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

BayernMunich-BayerLeverkusen-15.09

Μπουντεσλίγκα

Allianz Arena, Μόναχο

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ματς του τρίτου γύρου της Μπουντεσλίγκα θα είναι η μονομαχία μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν. Οι «κόκκινο» είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, η ομάδα του Κόβατς ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυνατά, σε αντίθεση με τους «φαρμακοποιούς» που δεν μοιάζουν καθόλου στον εαυτό τους πέρσι.

Οι ηγέτες

Η Μπάγερν Μονάχου μετά από δύο γύρους βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης με 6 βαθμούς στο ενεργητικό. Τον ίδιο αριθμό βαθμών σημείωσε η Βόλφσμπουργκ και η Χέρτα, αλλά η Μπάγερν έχει καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες. Η ομάδα του Κόβατς στον πρώτο γύρο ήταν ισχυρότερη από την Χοφενχάιμ, επικρατώντας με σκορ 3:1, στο δεύτερο γύρο πήρε εκδίκηση για την πρόσφατη ήττα στη Στουτγκάρδη. Επιπλέον, η Μπάγερν κέρδισε τον αγώνα για το Σούπερ Καπ Γερμανίας στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης, επικρατώντας του αντίπαλου με σκορ 5:0.

Ανεπιτυχής αρχή

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες στη σειρά, πρώτα οι «φαρμακοποιοί» έχασαν από την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 0:2 εκτός έδρας, στη συνέχεια, εντός έδρας η Λεβερκούζεν υπέκυψε στη Βόλφσμπουργκ, χάνοντας από τους «λύκους» 1:3. Πριν από το 3ο γύρο η Λεβερκούζεν βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι προς το παρόν δεν έχουν σημειώσει βαθμούς, όπως και η Στουτγκάρδη, η Φράιμπουργκ και η Σάλκε 04. Πέντε ημέρες μετά τη συνάντηση με την Μπάγερν Μονάχου η Λεβερκούζεν πρέπει να παίξει στη Βουλγαρία με την τοπική πρωταθλήτρια, τη Λουντογκόρετς.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία χρόνια δεν είχε σημαντικά προβλήματα με τη Λεβερκούζεν, τρεις τελευταίες προσωπικές συναντήσεις έληξαν με τις νίκες για τους “κόκκινους” μέσω από το over 2,5. Είναι πολύ πιθανό ότι και η επικείμενη συνάντηση θα βγει αποτελεσματική, η Μπάγερν Μονάχου σίγουρα δεν σκοράρει κάτω από δύο γκολ, αλλά και η Λεβερκούζεν μπορεί να απαντήσει με το στόχο της στα δίχτυα της πρωταθλήτριας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου + το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *