The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-1601

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο Λουί ΙΙ, Μονακό

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο 17ος γύρος του πρωταθλήματος Γαλλίας θα διεξαχθεί τα μεσοβδόμαδα και ένας από τους αγώνες αυτής της ημέρας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Μονακό και Νις. Οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, οι Monegasques συνέλθαν μετά από μια μακρά σειρά αποτυχιών, στον τελευταίο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μάχη στη Μαρσέιγ στο Στάδιο Βελοντρόμ και στην επερχόμενη συνάντηση η ομάδα του Ανρί θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την εντός έδρας νίκη επί του κύριου αντίπαλου.

Με τον Σεσκ

H Μονακό απέκτησε τον Σεσκ, ο οποίος παίζει τώρα στην εναρκτήρια σύνθεση, σίγουρα στο άμεσο μέλλον ο Ισπανός θα γίνει ο ηγέτης της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας. Παρόλα αυτά, σημειώνουμε ότι η Μονακό εξακολουθεί να έχει μεγάλα προβλήματα με το προσωπικό, περίπου 10 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων της κύριας σύνθεσης, είναι τραυματισμένοι και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος η Μονακό βρίσκεται στην 19η θέση με 14 βαθμούς στο ενεργητικό.

Στην όγδοη θέση

Η Νις έχει πολύ καλύτερη βαθμολογία από τη Μονακό, οι “αετοί” μετά από 19 γύρους που παίχτηκαν βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης της γαλλικής ελίτ, έχουν 29 βαθμούς στο ενεργητικό. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Νις αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα με την απόδοση, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι “αετοί” σημείωσαν μόνο τρία γκολ στα τέρματα των αντιπάλων τους.

Πρόβλεψη

H Μονακό με τον Ανρί δεν διακρίνεται από τις υψηλές επιδόσεις, εν μέρει αυτό είναι συνέπεια της αφθονίας των τραυματισμών. Η Νις επίσης δεν προκαλεί συχνά αίσθηση, προτιμώντας να παίζει με ασφάλεια στην άμυνα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η επερχόμενη συνάντηση να μη βγει του «ύψους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *