The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μετς εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Метц-ПСЖ-24.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο του Σεν-Συμφοριέν

Η ΠΣΖ συνεχίζει να αγωνίζεται στο Champions League. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στη Λιγκ 1 Γαλλίας το grand θα είναι ένα από τα πρώτα που θα παίξει στον επόμενο γύρο. Ήδη την Παρασκευή το απόγευμα θα παίξει εκτός έδρας με την Μετς. Θα μπορέσει ο Ποκετίνιο και οι παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη;

Η Μέτς διέκοψε σερί ηττών, αλλά ακόμα δεν έχει νίκες

Η ομάδα την περασμένη Κυριακή κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον ένα βαθμό εκτός έδρας. Άντεξαν στο γήπεδο της Ρεμς, φέρνοντας τον αγώνα σε λευκή ισοπαλία. Αυτό είναι μόνο το 2ο βαθμό που κέρδισε η ομάδα στις τελευταίες 6 συναντήσεις (υπήρχε επίσης το 2:2 με τη Λανς). Επίσης σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες του Frederic Antonetti κατάφεραν να αποκλειστούν από το κύπελλο, χάνοντας από τη Μονακό μόνο σε διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρέπει να μιλάμε για την πτώση της φόρμας, απλά δεν υπάρχουν αρκετά κίνητρα. Έχοντας τελειώσει το χειμώνα με νίκες επί της Νις και της Μπορντό (και οι δύο με σκορ 2:1), ο σύλλογος «έσπασε» το σημάδι των 40+ βαθμών. Φυσικά, δεν τίθεται λόγος για υποβιβασμό, ακόμη και τώρα η ομάδα βρίσκεται στην υψηλή 9η θέση. Να εμπλακεί σε διαμάχη για τα ευρωπαϊκά κύπελλα είτε δεν έχει δύναμη είτε επιθυμία. Έτσι, ο σύλλογος τελειώνει κακήν κακώς τον αγώνα σ’ αυτή τη σεζόν.

Η ΠΣΖ κινδυνεύει να μείνει χωρίς τη συνηθισμένη 1η θέση

Οι «Παριζιάνοι» θεωρούν από καιρό το Champions League ως απόλυτη προτεραιότητα. Την περασμένη σεζόν, με τον Τούχελ, κορυφώθηκαν στον τελικό. Εκεί οι Γάλλοι έχασαν από την Μπάγερν Μονάχου με μάχες. Έχουν εκδικηθεί τους Γερμανούς, η ομάδα τους έφτασε στους προημιτελικούς. Πριν από αυτό η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε επίσης. Μετά το πρόγραμμα δεν θα είναι ευκολότερο: την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξουν με την Μάντσεστερ Σίτι. Ταυτόχρονα ο Ποκετίνιο δεν έχει δυνατότητα να εξοικονομήσει δυνάμεις στην εγχώρια αρένα. Αν νωρίτερα την άνοιξη η ΠΣΖ είχε ήδη ξεφύγει από τους διώκτες της και έριχνε όλη τους τη δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, τώρα είναι ακόμα 1 βαθμός πίσω από τη Λιλ. Και όλα αυτά λόγω της ήττας στη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο στις 3 Απριλίου. Η Λιλ, έχοντας ανακτήσει την ηγεσία, πηγαίνουν χωρίς λάθη. Ενώ το φαβορί παραλίγο να χάσει πριν από μια εβδομάδα, έχανε εντός έδρας με τη Σαιντ-Ετιέν μέχρι το 79ο λεπτό, μετά κιόλας ο Αμούμα ισοφάρισε στο 92ο. Αλλά ο Icardi κατάφερε να σκοράρει το νικηφόρο γκολ με το πέρασμα από τη Di Maria πριν από τον τελικό σφύριγμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Δε μυρίζω καν ίντριγκα σε αυτό το ζευγάρι. Η ΠΣΖ έχει κερδίσει 10 αγώνες, τα τελευταία τρία ξηρά.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ απλώς δεν μπορεί να αποτύχει. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της πρωταθλήτριας με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,909.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *