The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον Σάλτσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Marseille-Salzburg-26.04

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Στάδια Βελομτρόμ

Πέμπτη,  26 Απριλίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι μεταξύ γαλλικής Μαρσέιγ και αυστριακής ομάδας Σάλτσμπουργκ. Το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου ματς από τις εταιρείες στοιχημάτων θεωρείται η Μαρσέιγ, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία παίζει πολύ δυνατά στα παιχνίδια εντός έδρας και γενικώς είναι σε καλή κατάσταση.

Δύο δρόμοι

Για τη Μαρσέιγ το Γιουρόπα Λιγκ έχει μεγάλη σημασία, αφού στο γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα δεν έχει καμία εγγύηση ότι θα βρεθεί μεταξύ των τριών πρώτων. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Μαρσέιγ είναι μακροχρόνιος κάτοικος, επειδή αυτή η ομάδα ξεκίνησε στο τουρνουά από το στάδιο των προκριματικών. Εντός έδρας τους οι Γάλλοι στο δεύτερο σημαντικότερο Ευρωπαϊκό Κύπελλο έπαιξαν οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσαν εφτά νίκες και μία ισοπαλία, μόνο με τη Σάλτσμπουργκ. Στις περισσότερες από αυτές τις συναντήσεις η Μαρσέιγ σκόραρε πρώτη.

Αίσθηση

Από τις τέσσερις ομάδες, που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η παρουσία της Σάλτσμπουργκ προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη. Στο στάδιο των προημιτελικών οι Αυστριακοί ήταν σε θέση να νικήσουν την ισχυρή ρωμαϊκή Λάτσιο, αν και ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης χάθηκε στην Ιταλία με σκορ 2:4. Επίσης η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να αποκλείσει από το τουρνουά την γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ, ισπανική Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αυστρίας η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται στην πρώτη θέση, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα είναι η πρωταθλήτρια της χώρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι αξίζουν να φτάσουν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο πρώτο παιχνίδι η Μαρσέιγ υπάρχει άξιο φαβορί. Οι Γάλλοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, θα είναι ενεργοί από το πρώτο λεπτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το παιχνίδι είναι: Η Μαρσέιγ θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *