The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρσέιγ εναντίον ΠΣΖ:πρόβλεψη για τον αγώνα

Марсель-ПСЖ-07.02b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Μαρσέιγ Στάδιο Velodrome

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού τέταρτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στη Μασσαλία, όπου η τοπική ομάδα όνομα θα φιλοξενήσει την ΠΣΖ.

Μαρσέιγ

Μια σειρά αποτυχιών της Μαρσέιγ στις αναμετρήσεις με τη Ντιζόν (0:0), τη Νιμ (1:2), τη Λανς (0:1, 2:2) και τη Μονακό (1:3) οδήγησαν στην άμεση πτώση αυτής της ομάδας στην ένατη θέση με 33 βαθμούς σε ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 29:24. Επιπλέον, με φόντο βαθιάς κρίσης, η ομάδα πραγματοποίησε αλλαγή του προπονητή.

ΠΣΖ

Η ΠΣΖ έκανε μια παρόμοια δράση πριν από ένα μήνα. Αυτό, ωστόσο, δεν έπληξε καθόλου τις φιλοδοξίες της πρωταθλήτρια της πρωτεύουσας. Μετά από αγώνες με Μπρεστ (3:0), Ανζέ (1:0), Μονπελιέ (4:0), Λοριάν (2:3) και Νιμ (3:0), οι παίκτες του Ποκετίνο σημείωσαν 48 βαθμούς και κατέχουν την τρίτη θέση με διαφορά τερμάτων να φτάνει στα 53:14.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο η ΠΣΖ απροσδόκητα έχασε από την Μαρσέιγ εντός έδρας. Αλλά νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσουν πειστική εκδίκηση εναντίον ενός αντιπάλου σε κρίση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,124.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *