The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Φροζινόνε: πρόβλεψη για τον αγώνα

FROSINONE, ITALY - DECEMBER 26:  AC Milan players protest as the referee Marco Guida disallows a goal during the Serie A match between Frosinone Calcio  and AC Milan at Stadio Benito Stirpe on December 26, 2018 in Frosinone, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σαν Σίρο, Μιλάνο

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά αγώνων του 37ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας, σε ένα από τους οποίους η Μίλαν θα φιλοξενήσει τη Φροζινόνε στην έδρα της. Στους τελευταίους δύο αγώνες μεταξύ των ομάδων καταγράφηκε ισοπαλία. Στην επερχόμενη συνάντηση είναι πολύ πιο σημαντικό για τους γηπεδούχους να κερδίσουν βαθμούς, αλλά αν θα είναι τόσο εύκολο να το κάνουν… Έτσι σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μίλαν – Φροζινόνε.

Μίλαν πρέπει με νύχια και δόντια να κερδίσει βαθμούς

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται τώρα στην 5η θέση της κατάταξης της Σέριε Α’ Ιταλίας και αγωνίζονται ενεργά για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Στην έδρα τους, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι  σημείωσαν 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σε αυτούς τους αγώνες οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο σημείωσαν 29 και δέχτηκαν 17 γκολ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην ερχόμενη αναμέτρηση τους Μιλανέζιους για διάφορους λόγους δεν θα βοηθήσουν πέντε εκτελεστές.

Οι φιλοξενούμενοι προετοιμάζονται για τη σειρά Β’

Η Φροζινόνε, με τη σειρά της, με 24 βαθμούς καταλαμβάνει την προτελευταία 19η θέση της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος και έχει ήδη χάσει τη δυνατότητα να επεκτείνει την παραμονή της στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου. Εκτός έδρας αυτή τη σεζόν η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι ενήργησε πιο αποτελεσματικά από ό, τι στην έδρα της. Στους 18 έπαιξε εκτός έδρας αγώνες της Σέριε Α’ τα «καναρίνια» υπέστησαν 10 ήττες, σημειώνοντας παράλληλα από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Αναμφίβολα η Μίλαν θα κερδίσει στον επερχόμενο αγώνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι τώρα δεν φαίνονται τέλεια και μάλλον δε να μπορέσουν να νικήσουν με βεβαιότητα τη Φροζινόνε. Πιθανότατα, το παιχνίδι θα έχει πολύ αγώνα στο κέντρο του γηπέδου και μόνο μερικά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *