The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ManchesterCity-SheffieldUnited-29.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 8:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η 29 Δεκεμβρίου στην Πρέμιερ Λιγκ θα είναι και πάλι καυτή, οι ομάδες θα παίξουν τους αγώνες τους του 20ου γύρου. Σας προσφέρουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» δεν έχουν κίνητρο πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ

Αυτή τη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι αποδείχτηκε ένας «απλός θνητός» σύλλογος, ο οποίος έχει επίσης ύφεση και ήττες. Οι «πολίτες» φαίνεται να έχουν δεχτεί τη σκέψη ότι δεν μπορέσουν πλέον να υπερασπιστούν τον τίτλο, η Λίβερπουλ είναι πολύ μακριά. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες έκαναν κάτι πρωτάκουστο εκτός έδρας με την Γουλβερχάμπτον, η Σίτι παρέμεινε στη μειονότητα ήδη στο 12ο λεπτό μετά την απομάκρυνση του τερματοφύλακα Έντερσον, ενώ η ομάδα κατάφερε να οδηγήσει στο σκορ 2:0. Όλα πήγαν σε μια όμορφη νίκη, αλλά οι «λύκοι» κατάφεραν να αρπάξουν το τέλος και τον αγώνα συνολικά ολοκληρώθηκε με το 3:2 υπέρ των «λύκων». Τώρα η Μάντσεστερ Σίτι είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα και μπορεί μόνο να αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση. Τις κύριες προσπάθειές του ο σύλλογος πιθανότατα θα κατευθύνει στο Champions League. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα θα έχει λιγότερες από δύο ημέρες για να ανακάμψει πριν από αυτή τη συνάντηση.

Πόσο μακριά θα πάει η Σέφιλντ;

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παίζει αυτή τη σεζόν σαν να ήταν από καιρό στην ελίτ. Οι «λεπίδες» δεν ενοχλεί καθόλου η ιδιότητα του νεοφερμένου του πρωταθλήματος, παρά την έλλειψη των αστέρων, η ομάδα καταλαμβάνει υψηλή έβδομη θέση, μόνο δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Το κύριο μυστικό της επιτυχίας έγκειται σε μια σφιχτή και οργανωμένη άμυνα, ο σύλλογος χάνει λίγο, λιγότερο μόνο η Λίβερπουλ. Τώρα οι «λεπίδες» έχουν μια σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττες, στις οποίες κατάφεραν να κερδίσουν 10 βαθμούς. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η Σέφιλντ δεν έχει χάσει ακόμα εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, αν και έπαιξε με τις Τότεναμ, Τσέλσι, Γουλβς. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν για τον αρχάριο.

Πρόβλεψη

Οι προσωπικές συναντήσεις δεν έχουν νόημα να αναλύονται, καθώς η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους ήταν περισσότερο από 10 χρόνια πριν. Κρίνοντας από τις αποδόσεις, οι bookmakers πιστεύουν ότι οι «πολίτες» θα σκίσουν τον αρχάριο της Ντιβισιόν. Στην πραγματικότητα όλα μπορεί να είναι πολύ πιο περίπλοκα. Δεν έχει νόημα να διαφωνήσουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι ανώτερης τάξης, αλλά οι «λεπίδες» έδειξαν ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη, ενώ οι «πολίτες» φαίνεται να έχουν σημάδια προβλημάτων με την ψυχολογία. Ας τολμήσουμε να ποντάρουμε στη νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *