The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Гранада-МанчестерЮнайтед-08.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες μετά το διάλειμμα;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να παραμείνει στη δεύτερη θέση

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μια καλή σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα είναι δεύτερη στη Premier League. Δεν υπάρχει πιθανότητα για να κερδίσει τίτλο, η διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί 14 βαθμούς με ένα παιχνίδι στο χέρι. Αλλά η θέση πρέπει να διατηρηθεί, η Λέστερ είναι ένα βαθμό πίσω, από τις «αλεπούδες» έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελευταίο αγώνα 1:3, έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο Αγγλίας. Αρκετοί σημαντικοί παίκτες μπορεί να μην παίξουν ταυτόχρονα λόγω τραυματισμών: Rashford, Greenwood, Marcial, Mata. Ο σύλλογος μπορεί κάλλιστα να ανταγωνιστεί για τη νίκη στο Europa League.

Οι «γλάροι» προσπαθούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη

Η Μπράιτον φέτος επιλύει το πρόβλημα της διατήρησης της θέσης στην ελίτ. Οι νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες επί της Σαουθάμπτον εκτός έδρας 2:1 και της Νιουκάστλ 3:0, επέτρεψαν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού σε 6 βαθμούς. Οι «γλάροι» βρίσκονται στη 16η θέση, με ένα παιχνίδι στο χέρι σε σύγκριση με την 18η Φούλαμ. Η ομάδα έχει κάθε ευκαιρία να παραμείνει στην ισχυρότερη αγγλική κατηγορία, το κυριότερο είναι να μην αφήσουν παρατεταμένες ανεπιτυχείς σειρές, όπως ήταν πριν από τις προαναφερθείσες νίκες, η Μπράιτον αδυνατούσε να κερδίσει 6 αγώνες στη σειρά. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Συνολικά, οι ομάδες πραγματοποίησαν μόνο 9 συναντήσεις μεταξύ τους, δεν σημειώθηκε ποτέ ισοπαλία, 7 νίκες υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύο φορές κέρδισε η Μπράιτον. Οι σύλλογοι συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, στην αρχή υπήρξε σκανδαλώδες παιχνίδι με πέναλτι μετά το τελικό σφύριγμα και τη βασανισμένη νίκη της Μάντσεστερ 3:2. Στη δεύτερη συνάντηση οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν με αυτοπεποίθηση τον αντίπαλο στο Λιγκ Καπ 3:0.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί σε αυτήν τη συνάντηση, αλλά οι αποδόσεις για αυτούς αυξάνονται, γεγονός που δείχνει ότι πολλοί προβλέπουν έναν δύσκολο αγώνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν λόγοι να θεωρού έτσι, μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, τα πράγματα είναι δύσκολα για πολλούς κορυφαίους συλλόγους. Κι όμως θα ποντάρουμε εδώ σε σαφή νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *