The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπρέντφορντ: προγνωστικά για στοίχημα

МанчестерЮнайтед-Брентфорд-02.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Το απόγευμα της Δευτέρας θα δούμε τον αγώνα της τριακοστής πέμπτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο τέλος του πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ξεκάθαρα από δυνάμεις, όπως μαρτυρούν οι μονομαχίες του με Έβερτον (0:1), Νόριτς (3:2), Λίβερπουλ (0:4), Άρσεναλ (1:3) και Τσέλσι (1:1). Έτσι, οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται ήδη πέντε βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League στην έκτη θέση με 55 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 54:52.

Μπρέντφορντ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η νεοφώτιστη στην ελίτ Μπρέντφορντ νίκησε τις Τσέλσι (4:1), Γουέστ Χαμ (2:0) και Γουότφορντ (2:1), σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Τότεναμ και έχασε 1:2 από την Λέστερ σε έναν αξιοπρεπή αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή δωδέκατη θέση με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 41:49.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κρίση δεν φαίνεται πολύ πιο δυνατή από την Μπρέντφορντ, η οποία έχει κερδίσει επανειλημμένα βαθμούς από τους γίγαντες στην τρέχουσα σεζόν. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες λειτουργούν με επιθετικό τρόπο, περιμένω πολλά γκολ από αυτές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *