The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπέρνλι: προγνωστικά για στοίχημα

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 22: Chris Wood of Burnley scores his team's first goal during the Premier League match between Manchester United and Burnley FC at Old Trafford on January 22, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Η Πέμπτη δεν θα είναι πολύ φορτωμένη με ποδοσφαιρικά γεγονότα, δύο συναντήσεις είχαν προγραμματιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μια μάχη έχει ήδη αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να παίξουν μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπέρνλι, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων στον πόρο μας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν χρόνο να αποκτήσουν ξανά τη φόρμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε την ποδοσφαιρική ζωή για πάνω από δύο εβδομάδες λόγω αναβολών. Η ομάδα επέστρεψε μόλις τις προάλλες όταν έπαιξε εκτός έδρας με τη Νιούκασλ. Οι παίκτες του Ralph Rangnick έπαιξαν έναν ξεκάθαρα αδύναμο αγώνα και θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν χάσουν, αλλά η μάχη έληξε ισόπαλη με σκορ 1:1, πρέπει να ευχαριστήσου τον De Gea, έχει πολλές θεαματικές αποκρούσεις στον λογαριασμό του. Η Μάντσεστερ είναι μόλις έβδομη στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής οι αντίπαλοι έχουν διαφορετικό αριθμό συναντήσεων, οπότε είναι δύσκολο να εκτιμηθεί αντικειμενικά η κατάσταση. Το κύριο καθήκον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να μπει στην πρώτη 4άδα, υπάρχουν πιθανότητες για αυτό. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, ο Πογκμπά τραυματίστηκε και ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες, σίγουρα θα λείψουν.

Η Μπέρνλι χρειάζεται απεγνωσμένα νίκες

Η Μπέρνλι είναι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή καθώς ο σύλλογος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, η ομάδα είναι 18η, δύο βαθμούς πίσω από την ασφαλή θέση. Οι παίκτες του Sean Daish έχουν να παίξουν σχεδόν τρεις εβδομάδες, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο πώς επηρέασε το διάλειμμα στους παίκτες, πριν από αυτό είχαν σερί από πέντε συναντήσεις χωρίς νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα. Η Μπέρνλι έχει παίξει λιγότερα απ’ όλους παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις 15. Αν καταφέρει να κερδίσει αρκετούς βαθμούς σε χαμένους αγώνες, μπορεί εύκολα να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση, δύο είναι τραυματισμένοι και δύο βρίσκονται σε καραντίνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι συναντήσεις για τους «κόκκινους διαβόλους» σπάνια είναι εύκολες. Αν θυμάστε την περασμένη σεζόν, η Μάντσεστερ κέρδισε και τις δύο συναντήσεις – 1:0 εκτός έδρας και 3:1 εντός.

Πρόβλεψη

Ακόμα κι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι σε βέλτιστη φόρμα, πρέπει να νικήσουν έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου και είναι εντελώς ασαφές τι μπορεί να κάνει τώρα η Μπέρνλι μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Στοίχημα στην επιτυχία της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ -1 φαίνεται καλό εδώ (με απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *