The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Уотфорд-09.01b

Κύπελλο Αγγλίας

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Οι αγώνες των 32 του Κυπέλλου Αγγλίας δεν προκαλούν συχνά ενθουσιασμό, αλλά όταν συναντιούνται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, γίνονται φυσικά το επίκεντρο. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για αυτήν τη σημαντική μάχη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διεκδικούν το τίτλο στο πρωτάθλημα

Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμεναν να αγωνιστεί για την κορυφή-4 αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα αποδείχτηκε ωμή και ασταθής για το τίτλο. Και όταν ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Champions League, γενικά, θα μπορούσε κανείς να περιμένει μια κρίση. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να επικεντρωθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, χάρη σ» αυτό σημείωσαν ανέβασαν τρομερά τους ρυθμούς και κατέλαβαν την ηγεσία στο πρωτάθλημα. Η Λέστερ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι δύο βαθμούς πίσω τους, ενώ οι «πολίτες» έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Αξίζει να αποτίσουμε φόρο τιμής στους παίκτες του Σόλσκιερ, σε μερικούς δύσκολους αγώνες κατάφεραν να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καταστροφική σειρά των παικτών του Μέρσεϊσαϊντ

Κάτι ακατανόητο συμβαίνει με τη Λίβερπουλ, η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και πέντε αγώνες στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ, γι’ αυτό έπεσε στην τέταρτη θέση. Μπορεί να πέσει χαμηλότερα καθώς οι διώκτες έχουν παιχνίδια στο χέρι. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε σε αυτό, αλλά οι τύποι του Jurgen Klopp έχουν να σκοράρουν σε 4 αγώνες στη σειρά, ενώ στον τελευταίο γύρο έχασαν κιόλας από τη μέτρια Μπέρνλι 0:1. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα παίζει άσχημα, σε ορισμένα σημεία η Λίβερπουλ είναι πολύ άτυχη. Το κύριο πρόβλημα είναι η εφαρμογή των ευκαιριών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν τεράστια ιστορία αναμετρήσεων, αλλά έπαιξαν τον τελευταίο τους αγώνα μόλις πριν από μια εβδομάδα, στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι ομάδες δεν σκόραραν πολλά γκολ, δείχνοντας βαρετό ποδόσφαιρο 0:0.

Πρόβλεψη

Οι μάχες τέτοιων μεγάλων συλλόγων είναι πάντα απρόβλεπτες, θα καταφέρει επιτέλους η Λίβερπουλ να σπάει την αποτυχημένο της σερί ή θα δούμε το ίδιο ποδόσφαιρο με την προηγούμενη εβδομάδα. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι ομάδες δεν παίζουν πολύ παραγωγικά τον τελευταίο καιρό. Με βάση αυτούς τους αριθμούς, συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *