The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-ManchesterUnited-Watford-30.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στο Μάντσεστερ θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 32ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, όπου η τοπική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Γουότφορντ. Με την πρώτη ματιά, οι γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά εδώ όλα δεν είναι τόσο απλά. Γι’ αυτό και συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουότφορντ.

Δύο ήττες στο τέλος

Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε μόνο στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αν και η ομάδα ήταν ήδη στην 4η. Λίγο πριν το διάλειμμα η ενδεκάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε δύο συνεχόμενα σφάλματα – 2:0 με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και 2:1 με τη Γουλβερχάμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας. Και μάλιστα τον τελευταίο μήνα οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαψαν να διακρίνονται από ισχυρό παιχνίδι στην άμυνα, χάνοντας παντού και πρακτικά από όλους. Αν και οι ίδιοι συνεχίζουν να σκοράρουν.

Την ίδια στιγμή η Γουότφορντ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Απλά στη σύνθεση της ομάδας δεν υπάρχουν λαμπρά παγκόσμια αστέρια που θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ομάδα “επάνω”. Οπότε η 8η θέση είναι επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι παίκτες του Τζάβι Γκρατσία σημείωσαν 12 νίκες και 7 ισοπαλίες, δηλαδή έχασαν 11 φορές. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα είχε καλή εμφάνιση, έχοντας κερδίσει 5 παιχνίδια από τα 7. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουότφορντ παίζει πάντα στην αντίστροφη πορεία, γι’ αυτό το λόγο η ίδια σκοράρει πολύ, αλλά επίσης χάνει σταθερά.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πιο ισχυρή, αλλά στην ουσία η Γουότφορντ δεν είναι τόσο απλή. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα επιβάλλουν “ζωηρό” παιχνίδι με ταχύτητες, πράγμα που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ωστόσο, τώρα ένα πράγμα είναι σαφές: θα υπάρξουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *