The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-ManchesterCity-04.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 1 από 2

Άνφιλντ

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας την επόμενη Τετάρτη θα είναι το πρώτο ματς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Στο επερχόμενα ματς ένα μικρό φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, αν και αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν πολύ δυνατά στα εντός έδρας παιχνίδια.

Πέρασε την Πόρτο

Στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ αρκετά εύκολα κατάφερε να περάσει την πορτογαλική ομάδα Πόρτο. Στην πρώτη συνάντηση της αντιπαράθεσης, η οποία έλαβε χώρα στο «Στάδιο Ντραγκάο», η Λίβερπουλ ήταν ισχυρότερη από τον αντίπαλο, κερδίζοντας με σκορ 5:0. Η δεύτερη συνάντηση είχε περισσότερα χαρακτήρα του φιλικού και έληξε με ισοπαλία 0:0. Στην κατάταξη της αγγλικής ελίτ η Λίβερπουλ μετά από 32 αγώνες βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 66 βαθμούς στο ενεργητικό της, 10 βαθμούς μπροστά από τη Τσέλσι Λονδίνου, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Σχεδόν πρωταθλητές

Η Μάντσεστερ Σίτι ήδη μπορεί να λαμβάνει συγχαρητήρια για τον τίτλο πρωταθλήτριας στην Premier League. Σε περίπτωση εάν οι «πολίτες» θα είναι σε θέση να κερδίσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στην έδρα τους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγγυώνται τον τίτλο. Στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Ελβετική Βασιλεία. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, έφερε τη σίγουρη νίκη 4:0 στο «Γαλάζιο φεγγάρι». Στο δεύτερο παιχνίδι οι «κόκκινο-μπλε» ήταν σε θέση να πάρουν εκδίκηση για την ήττα, νικώντας την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο «Etihad» με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι μία από τις λίγες ομάδες στον κόσμο, που μπορεί να ανταγωνιστεί με ίσους όρους με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν έχει χάσει μόνο μια φορά στο παιχνίδι του κυπέλλου από την Γουέστ Μπρομ με σκορ 2:3. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *