The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Liverpool-ManchesterCity-04.08

Σούπερ Καπ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ (Λονδίνο)

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε. Για το Σούπερ Καπ Αγγλίας θα αγωνιστούν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Η ιστοσελίδα με προτείνει πρόβλεψη.

Ο τρελός Κλοπ και η ομάδα του

Ο Γιούργκεν Κλοπ τελικά κατάφερε να σπάσει την κατάρα του στους τελικούς των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Η Λίβερπουλ του την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ αγωνίστηκε για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο γύρο, η ομάδα σημείωσε 95 φανταστικούς βαθμούς, αλλά παρέμεινε η δεύτερη, ένα βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στους φιλικούς αγώνες αυτό το καλοκαίρι η Λίβερπουλ φαινόταν έτσι κι έτσι, έχοντας κερδίσει 3 παιχνίδια από 7. Οι «κόκκινοι» έχασαν σε όλους σχεδόν τους αγώνες με σοβαρούς αντιπάλους, αν και τέτοια αποτελέσματα δεν είναι αποκαλυπτικά. Το Λίβερπουλ θα δείξει την πραγματική της δύναμη στον επερχόμενο αγώνα. Αυτή τη σεζόν η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσον αφορά τις μεταγραφές, η Λίβερπουλ δεν αγόραζε ούτε πούλησε κανέναν.

Οι ασυγκράτητοι πολίτες

Η Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησε στην Αγγλία την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας όλα τα τρόπαια, η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν εντυπωσιακή και αποτελεσματική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο σύλλογος δεν έφτασε στα μεγάλα ύψη, χάνοντας από τη Τότεναμ σε μια δραματική αναμέτρηση. Στο παράθυρο μεταγραφών οι «πολίτες» ξεφορτώθηκαν το έρμα, πουλώντας τον Delf για 9,5 εκατομμύρια ευρώ και τον Douglas Louis για σχεδόν 17 εκατομμύρια. Το καλοκαίρι ο σύλλογος έκανε ασιατική περιοδεία, όπου κέρδισε 3 από τους 4 αγώνες, η ομάδα έχασε μόνο από την Γουλβερχάμπτον στη διαδικασία των πέναλτι, ήταν το τελικό του φιλικού τουρνουά. Αυτή τη σεζόν οι «πολίτες» θα παίξουν το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον τίτλο και, φυσικά, να διεκδικώντας την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γκουαρδιόλα θέλει και πάλι να κερδίσει όλα τα τρόπαια με τα παιδιά της.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν οι «πολίτες» κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας με σκορ 2:1, ενώ στο Enfield οι οπαδοί δεν είδαν σκοραρισμένα γκολ – λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Θα είναι μια μάχη των δύο ισχυρότερων ομάδων της εποχής μας, ακόμα και οι εταιρείες στοιχημάτων δυσκολεύονται να πουν σε ποίον να δώσουν πλεονέκτημα. Νίκη στο Σούπερ Καπ Αγγλίας θα είναι μια καλή αρχή της σεζόν, έτσι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δείξουν το μέγιστό τους. Αποφασίσαμε να απομακρυνθούμε από τα πρότυπα και να προτείνουμε ένα πολύ επικίνδυνο στοίχημα στο ακριβές σκορ 0:0, σ’ αυτό το αποτέλεσμα προτείνεται απόδοση 13. Μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κανείς δεν θα τρέξει μπροστά, το παιχνίδι θα είναι προσεκτικό, για πιο επιφυλακτικούς προτείνουμε να ποντάρετε στην ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ισοπαλία με απόδοση 3,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *