The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-Лестер-10.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Άνφιλντ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα πρέπει να περιμένουν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την επανεκκίνηση της Premier League. Μόνο την Πέμπτη στην έδρα του το «Άνφιλντ» ο σύλλογος θα φιλοξενήσει τη Λέστερ. Ο Μπρένταν Ρότζερς εναντίον της πρώην ομάδας του. Θα βάλει τρικλοποδιά ο προπονητής της Βόρειας Ιρλανδίας στους Κόκκινους;

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε καλά τις προκλήσεις του Ιανουαρίου

Οι παίκτες του Merseysiders και πάλι δεν μπορούσαν χωρίς ύφεση στο διάστημα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Υπήρχε περίοδος όταν σε 6 αγώνες η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόνο 1 νίκη, ήταν το 4-1 με τη Shrewsbury στο κύπελλο. Μετά οι Νάμπι Κεϊτά, Μανέ και Σαλάχ έφυγαν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Παρεμπιπτόντως, ο Σενεγαλέζος και ο Αιγύπτιος έμειναν εκεί μέχρι το τέλος του αφρικανικού τουρνουά, μέχρι την Κυριακή. Αλλά ο Κλοπ τα κατάφερε: η ομάδα του κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ της Άρσεναλ (0-0 εντός έδρας, 2-0 στο Λονδίνο) και στο πρωτάθλημα κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ εναντίον Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας, κερδίζοντας και τις δύο συναντήσεις και επιστρέφοντας στη 2η θέση της Premier League. Η Κάρντιφ νικήθηκε στο κύπελλο με σιγουριά, με σκορ 3-1. Ας σημειώσουμε το γκολ του Έλιοτ που επούλωσε τον τραυματισμό, και το ντεμπούτο ενός νεοφερμένο, Λουίς Ντίαζ.

Η Λέστερ έχει πέσει ξανά στη μεσαία κατηγορία αυτή τη σεζόν

Οι «αλεπούδες» πριν από 3 χρόνια πόνταραν στον Μπρένταν Ρότζερς, επιστρέφοντας τον τεχνικό από τη Σκωτία, όπου συνεργάστηκε με επιτυχία με τη Σέλτικ, στην Αγγλία. Η ομάδα ανέβασε τις δείχτες, επιπλέον, δύο φορές στη σειρά ο σύλλογος έπαιξε έναν δραματικό, επίμονο, αλλά τελικά ανεπιτυχή αγώνα για τη θέση στο Champions League. Τόσο το 2020 όσο και το 2021, η 4η θέση χάθηκε μόνο λόγω της ήττας στους τελευταίους γύρους. Τώρα τα αποτελέσματα είναι ειλικρινά μέτρια. Και όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ: στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισαν τη 3η θέση, κάτω από τη Σπαρτάκ Μόσχας, και μετάβαση στην Κόνφερεν Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα από την Τότεναμ και την ισοπαλία με την Μπράιτον στους τελευταίους γύρους, η Λέστερ έπεσε στη 10η θέση. Έχει μόλις 26 βαθμούς μετά από 20 αγώνες. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε σοβαρά για τη διατήρηση εισιτηρίου ακόμη και στο Europa League. Ο αγώνας στο κύπελλο έληξε με καταστροφική ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ την Κυριακή.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο, η Λέστερ νίκησε την Λίβερπουλ. Μετά, στο Λιγκ Καπ, σημειώθηκε λαμπρό παιχνίδι, όταν οι Κόκκινοι κάλυψαν τη διαφορά, χάνοντας 0-2 και 1-3 (ο Μινάμινο ισοφάρισε στο 95ο λεπτό), μετά απ’ αυτό κέρδισαν στη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από την Πρωτοχρονιά, ο Σαλάχ δεν σκόραρε πέναλτι και οι «αλεπούδες» κέρδισαν.

Πρόβλεψη

Κάπως η Λέστερ κατέρρευσε πλήρως, και φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στο φαβορί. Πιστεύουμε στη νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *