The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Λέστερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ливерпуль-Лестер-30.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Άνφιλντ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Λέστερ, η πρόβλεψη για τον αγώνα ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Οι Merseysiders πρέπει να καλύψουν τη διαφορά με τους ανταγωνιστές
Η Λίβερπουλ έχασε πολλά στο ξεκίνημα της σεζόν, άρα είναι μόλις έκτη στο πρωτάθλημα και η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι πέντε βαθμοί. Είναι ακόμα δυνατό να καλύψουν τη διαφορά, αλλά για αυτό πρέπει να δείξουν σταθερά υψηλά αποτελέσματα. Μετά το διάλειμμα, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν δύο συναντήσεις, πρώτα έχασαν στο Λιγκ Καπ εκτός έδρας από τη Μάνσιτι 2:3, έχοντας αποκλειστεί από το τουρνουά, και στη συνέχεια νίκησαν την Άστον Βίλα εκτός έδρας 3:1. Αμέσως έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών, ιδιαίτερα υπέστη ζημία η επίθεση. Ο σύλλογος αντέδρασε άμεσα αγοράζοντας τον Gakpo με υψηλό σκορ από την ΠΣΦ Αϊντχόφεν, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή στα μέσα Ιανουαρίου.
Οι «αλεπούδες» πρέπει να στερεωθούν στη μέση
Η Λέστερ ξεκίνησε καταστροφικά, κάποια στιγμή φάνηκε ότι δύσκολα θα έβγαιναν οι «αλεπούδες» από τους αουτσάιντερ. Ωστόσο, η ομάδα έκανε την απαραίτητη πρόοδο, οπότε είναι πλέον 13η στην Premier League, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 4 βαθμοί. Μετά την ανάπαυλα, οι «αλεπούδες» νίκησαν εύκολα την σεμνή Μίλτον Κέινς εντός έδρας στο Λιγκ Καπ 3:0. Αλλά στο πρωτάθλημα, η ομάδα απέτυχε εντός έδρας εναντίον της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ 0:3, δέχτηκε δύο φορές ήδη από το έβδομο λεπτό. Η Λέστερ έχει επίσης πολλές απώλειες προσωπικού, έξι παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Προσωπικές συναντήσεις
Την περασμένη σεζόν, οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με τη Λέστερ να κερδίζει 1-0 και τη Λίβερπουλ να απαντά με 2-0. Τρελό παιχνίδι έγινε και στο Λιγκ Καπ, όπου οι Merseysiders κέρδισαν στα πέναλτι, μετά το 3:3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Πρόβλεψη
Στην επικείμενη μάχη θα παίξουν δύο ομάδες με κίνητρο, η κλάση της Λίβερπουλ είναι υψηλότερη, αν και οι «αλεπούδες» είναι σίγουρα ικανές να δώσουν μάχη. Το παιχνίδι θα γίνει με το πλεονέκτημα των γηπεδούχων, και η Λέστερ δεν θα διστάσει να παίξει με δεύτερο νούμερο. Οι Merseysiders είναι μεγάλα φαβορί, το στοίχημα σε over 3 φαίνεται ελκυστικό εδώ (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *