The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουόλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-Liverpool-Wolverhampton-12.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 12 Μαΐου ο πιο ενδιαφέρων αγώνας του 38ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, όπου θα συναντηθούν ο τοπικός ποδοσφαιρικός σύλλογος (Λίβερπουλ) και η Γουλβς. Η έκβαση αυτού του αγώνα μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Γούλβερχαμπτον.

Ποια είναι η κατάσταση της Λίβερπουλ μετά την επιστροφή στο Champions League;

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, αλλά είναι μόλις 1 βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Και τώρα όλα δεν είναι καθόλου στα χέρια των «κόκκινων», πρέπει να περιμένουν κιόλας το λάθος των «πολιτών». Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν μια απίστευτη επιστροφή στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League – μετά από την συντριπτική ήττα 3:0 η ομάδα κέρδισε εντός έδρας με σκορ 4:0. Οπότε τώρα οι «κόκκινοι» έχουν 12 νίκες στις τελευταίες 13 συναντήσεις. Εντός έδρας η ομάδα κέρδισε τους τελευταίους εφτά αγώνες, χάνοντας μόνο 3 γκολ.

Τρεις νίκες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Γουλβς είναι η καλύτερη ομάδα από τις μεσαίες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, δηλαδή καταλαμβάνει την 7η θέση στην κατάταξη. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο εξέπληξε ευχάριστα αυτή τη σεζόν, ειδικά στους αγώνες ενάντια στους γίγαντες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον, στο τέλος της σεζόν οι «λύκοι» ανάγκασαν και πάλι να μιλήσουν για τον εαυτό τους, έχοντας κερδίσει τους τελευταίους τρεις αγώνες (το συνολικό σκορ ήταν 6:2). Βέβαια, από τον Φεβρουάριο η ομάδα δε τα πάει πολύ καλά εκτός έδρας, αλλά δεν αφήνει να την νικάνε συντριπτικά.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ είναι σίγουρα πιο ισχυρή από τη Γουλβς, και ο αγώνας κιόλας θα πραγματοποιηθεί στο Άνφιλντ. Εντούτοις, εδώ είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους με θετικό χάντικαπ, επειδή ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για τους γηπεδούχους. Οι «κόκκινοι» είναι κουρασμένοι, συναισθηματικά εξαντλημένοι, καθώς και οι κύριοι παίκτες της ομάδας εξακολουθούν να είναι τραυματισμένοι. Οπότε εδώ σίγουρα πρέπει να ποντάρετε στους «λύκους» που πήραν φόρα… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουλβς με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *