The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουόλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Δεκεμβρίου 2019

Liverpool-Wolverhampton-29.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Anfield

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ θα φιλοξενεί τ Γουλβς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 6:30 μ.μ. στο Anfield.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν φαίνεται ασταμάτητη, αν και τον τελευταίο καιρό η ομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες στη φυσική κατάσταση λόγω των πολλών αγώνων. Γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκαν να θυσιάσουν το Λιγκ Καπ, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Όλα πάνε στο πρώτο για 30 χρόνια τίτλο πρωταθλήτριας, καθώς οι «κόκκινοι» σημείωσαν εξαιρετικό ρυθμό εντός έδρας, όπου μόνο κερδίζουν. Έτσι, νίκησαν την Μπράιτον (2:1), την Έβερτον (5:2) και την Γουότφορντ (2:0).

Γουλβς

Η Γουλβς εκπλήσσει με τη σταθερότητά της παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε με μια σειρά ισόπαλων αποτελεσμάτων στη  σειρά. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους «λύκους» να ανέβουν στην πρώτη δεκάδα και να έχουν την ευκαιρία για μια θέση σε ευρωπαϊκούς αγώνες, όπως την προηγούμενη σεζόν. Εκτός έδρας η Γουλβς φαίνεται αρκετά καλή. Η ομάδα σε τελευταία παιχνίδια κέρδισε βαθμούς με τη Νιουκάστλ (1:1), την Άρσεναλ (1:1), την Μπόρνμουθ (1:2) και την Μπράιτον (2:2).

Πρόβλεψη

Παρά τον πραγματισμό του παιχνιδιού της Γουόλβερχαμπτον, η Λίβερπουλ έχει πανανθρώτα καλύτερη απόδοση και ρόστερ. Παρά τους τραυματισμούς ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι «κόκκινοι» φαίνονται σίγουρο φαβορί σε αυτόν τον αγώνα και πρέπει να κερδίσουν το μέγιστο αριθμό βαθμών συνεχίζοντας να ηγούνται στο πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *