The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Liverpool-WestBrom-13.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Ένας από τους αγώνες του 17ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Άνφιλντ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία σημείωσε εξαιρετική φόρμα για το χειμώνα, αγωνίζεται για την τελική θέση στη ζώνη του Champions League. Με τη σειρά της η Γουέστ Μπρομ μετά από μια πολύ επιτυχημένη περσινή σεζόν, όταν τα «κοτσύφια» για κάποιο χρονικό διάστημα αγωνίζονται για τη ζώνη του Europa League, αποτυγχάνουν στην τρέχουσα σεζόν και είναι επικίνδυνα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Τέταρτοι

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ έπαιξε εντός έδρας το ντέρμπι με την Έβερτον, είχε μεγάλο αριθμό ευκαιριών για να σκοράρει, αλλά χρησιμοποίησε μόνο μία, που δεν ήταν αρκετή για την τελική νίκη, επειδή ο Wayne Rooney στο τέλος του αγώνα ήταν σε θέση να εφαρμόσει το πέναλτι. Το αποτέλεσμα του αγώνα – ισοπαλία 1:1. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Λίβερπουλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό 30 βαθμούς, η διαφορά από την τρίτη στην κατάταξη Τσέλσι είναι δύο μονάδες, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη δεύτερη θέση – πέντε μονάδες.

Σχεδόν στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Γουέστ Μπρομ το περασμένο Σάββατο έχασε έναν πολύ σημαντικό αγώνα από τη Σουόνσι Σίτι με σκορ 0:1. Οι Ουαλοί είναι ανταγωνιστές των “κοτσυφιών”, τώρα το χάντικαπ μεταξύ των αντιπάλων μειώθηκε έως μίας μονάδας. Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην 17η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά κερδίζει από την Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, μόνο στις δευτερογενείς δείκτες στους βαθμούς οι αντίπαλοι έχουν ισοβαθμία.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ θα είναι θυμωμένη στον εαυτό της και στον αντίπαλό της, η ομάδα του Κλοπ, παρά την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Γουέστ Μπρομ φαίνεται αδύναμη στους αγώνες εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,5.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *