The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Δεκεμβρίου 2019

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 02:  Sadio Mane of Liverpool shoots under pressure from Seamus Coleman of Everton during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on December 2, 2018 in Liverpool, United Kingdom.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Anfield

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου του πρωταθλήματος Αγγλίας η Λίβερπουλ θα συναντηθεί με την Έβερτον στο ντέρμπι του Merseyside. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 4/12/2019 στις 10:15 μμ. στο Anfield.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ παίζει πολύ ρεαλιστικά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του τραυματισμού των Matipa και Fabinho, οι οποίοι τσιμεντώνανε την άμυνα και τη μεσαία γραμμή, αλλά τώρα οι «κόκκινοι» πρέπει να επικεντρωθούν στην επίθεση. Η ομάδα συνδυάζει τέλεια και παράγει το αποτέλεσμα ακόμα και αν χάσει πρώτη. Σε πρόσφατους αγώνες η ομάδα του Κλοπ νίκησε την Τότεναμ (2:1), την Άστον Βίλα (1:2), την Μάντσεστερ Σίτι (3:1) και άρπαξε νίκη από την Κρίσταλ Πάλας (1:2).

Έβερτον

Για την Έβερτον η σεζόν είναι εξαιρετικά ατυχής. Η ομάδα είναι κοντά στη ζώνη υποβιβασμού λόγω κακής άμυνας, ταυτόχρονα η επίθεση δεν ευχαριστεί και σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι. Προφανώς η ηγεσία θα απολύσει σύντομα το Silva, οπότε τα «ζαχαρωτά» πρέπει να κερδίσουν βαθμούς στο ντέρμπι. Στα πρόσφατα παιχνίδια η Έβερτον έχασε από την Μπράιτον (3:2) και τη Νόριτς (0:2), έπαιξε ισοπαλία με τη Τότεναμ (1:1), καθώς νίκησε τη Σαουθάμπτον (1:2).

Πρόβλεψη

Εντός έδρας η Λίβερπουλ ήταν ακλόνητη από την περασμένη σεζόν. Η ομάδα καταφέρνει να κερδίσει στο Anfield ή τουλάχιστον να παίξει ισοπαλία. Αν και οι «κόκκινοι» έχουν προβλήματα με το ρόστερ, η Έβερτον πρέπει να νικήσει, καθώς θα πιέζονται λόγω της ανάγκης να μαζέψουν βαθμούς και της κατάστασης του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ -1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *