The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Тоттенхэм-АстонВилла-01.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Στάδιο King Power
Ως συνήθως, το Σαββατοκύριακο θα φέρει πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα. Και πάλι, θα παίξουν ιδιαίτερα ενεργά στην Premier League της Αγγλίας. Θα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια, όπως η Λέστερ και η Τότεναμ. Θα ξεπεράσει ο Αντόνιο Κόντε τον Μπρένταν Ρότζερς; Οι αναλυτές ιστοτόπων έκαναν μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 11 Φεβρουαρίου 2023.
Η Λέστερ στα πρόσφατα ματς έχει ανεβάσει ρυθμούς ξανά
Οι «αλεπούδες» αυτή τη σεζόν παίζουν με διαφορετική επιτυχία. Ξεκίνησαν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ειλικρινά καταστροφικά. Αλλά από τον Οκτώβριο, υπήρξε αξιοσημείωτη πρόοδος και πλέον δεν γινόταν σοβαρή συζήτηση για την απειλή του υποβιβασμού. Αν και μετά από την παύση κέρδιζαν μόνο στο πλαίσιο του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έχασαν όχι μόνο από τη Νιούκασλ και τη Λίβερπουλ με τη Φούλαμ, αλλά και από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και μόνο με την Μπράιτον σημειώθηκε ισοπαλία. Μετά το 1-0 με τη Γουόλσολ στο Κύπελλο Αγγλίας κατάφεραν να νικήσουν 4-2 την Άστον Βίλα, αν και στο Μπέρμιγχαμ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές. Ο Τέτε σημείωσε ήδη ένα γκολ, αλλά ο Ιχεανάτσο έγινε ο ήρωας της συνάντησης, στον λογαριασμό του έχει ένα γκολ και 2 ασίστ.
Η Τότεναμ κινδυνεύει να μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές
Οι «Σπερς» την περασμένη σεζόν μπόρεσαν επιτέλους να επιστρέψουν στην τετράδα των καλύτερων. Ήταν σίγουρα ένα επίτευγμα για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος επέστρεψε στο Λονδίνο λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν την περασμένη σεζόν. Ο Ιταλός κατανοεί το στόχο, να διατηρήσει την 4η θέση στην Premier League, καθώς και την πολυπλοκότητά του. Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα του δεν είναι αρκετά σταθερή και απλά δεν ξέρει πώς να παίξει αποτελεσματικά απέναντι σε άμεσους ανταγωνιστές. Έτσι, πρόσφατα σημειώθηκαν σερί ήττες από Άρσεναλ και Σίτι. Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε φιλοξενώντας τους άνδρες του Γκουαρδιόλα εντός έδρας. Και εκεί το μοναδικό γκολ του Κέιν βοήθησε να καταγραφεί η ρεβάνς με την πρωταθλήτρια!
Προηγούμενοι αγώνες
Η Τότεναμ έχει κερδίσει και τους 4 τελευταίους αγώνες. Το Σεπτέμβριο σημειώθηκε το 6:2 υπέρ των «Σπερς».
Πρόβλεψη
Οι «αλεπούδες» με την Άστον Βίλα έχουν δείξει ότι είναι επικίνδυνο να τις υποτιμάς. Ωστόσο, τα «σπιρούνια» είναι γενικά πιο δυνατά, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ «0» και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *